Tam ortada böyle yanma var otururken veya ayaktayken baskı ve ağrı, hafif yanma aynı şekilde devam ediyor ama uzanınca baskı çok fazla oluyor yatamıyorum. Dün uyuyamadım bu yüzden nöroloji randevum var ama çarşamba günü napıcam, nasıl hafifletebilirim evde ben bunu randevuma kadar. Uyku da sorun değil aslında, sadece uzanınca su baskı çoğalmasa, yanma az olsa. Hiç yoktu, dün başladı yanma bir anda ya, önceden sadece baskı ve ağrı tipi vardı, başka hiçbir belirtim yok kafam dışında.
13 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
yanlış olmasın ama sürekli telefona eğme kafanı yastıgın iyi olsun.
acile gitsene ölmeyi mi bekliyon
Gittim aslında zaten ben dün serum yapıldı nöroloji git dedi
nereye gittin
ben şehir hastanesine gittim kafamda ağrı var diye MRI ve tomografiye soktular hemen
Ankara da Abdurrahman onkoloji var oraya gittim
Kaldı ki daha önce acile gittiğim de mr tomografi çekindim temiz çıktı
ilaçlı çekilmesi gerekiyo, bana ilaçlı MRI çekmişlerdi
ilaçsızda bişi belli olmuyo, bende de akut sinüzit varmış ondan başım şiddetli ağrıyo diye tanı koydular sonra iyileştim
Bilmiyorum ki nöroloji randevumu beklerim
çok kötüydüm MRI’a girerken dedim ben ölüyom o dereceydim
Tansiyonunu ölçtün mu
Hayır tansiyon aletim yok
Eczanelerin bazıları yapıyor ölçüm veya sağlık kabinleri. Hiçbir şey bulamazsan bir aile hekimine git ölçerler. Baş ağrısı her zaman nörolojik değildir bazen tansiyondan olabilir
Evet ihmal etme. Randevu falan bekleme.
@Cagkes istemsiz geriliyorum korkuyorum
Ya korkacak bisey yok. Git bir sağlık merkezine, eczaneye falan tansiyonu ölçtür. Yüksek tansiyon beyine pıhtı atmaya falan sebep olur. Bence vakit kaybetme
Nereye gidicem acile daha dün gittim ben bir şey yapmadılar serum dışında
Tansiyonu ölcmediler mi
Korkacak bir şey yok bende de vardı benzer şeyler tansiyon holteri taktırdım birkaç defa tansiyonum yükselmiş. Havalar sıcak olabilir böyle şeyler
Ölçtü 13/7 yaziyordu
@Cagkes anladım geriliyorum istemsiz yanması her zaman kötü bir şey olduğu anlamına gelmez dimi
İşte arkadaşında dediği gibi anlık yükselme olabilir. En doğrusu bunu holter takibi ile tespit edilir
Sağlık ocağında holter olur mu
Hayır, onu nöroloji randavu almışsın doktor uygun görürse zaten takılmasıni sağlar, çok geçmiş olsjn
Tesekkurler