Arkadaşlar çok stres oldum hemen randevu aldım ne yapacağım?
2 ay
Arkadaşlar çok stres oldum hemen randevu aldım ne yapacağım?
Yap bezesidir sakin ol. Yapman gerekeni yaptın. Randevu gününe kadar sakin kalmak için bol dua et, sakinleştirici bir şeylerle uğraş yürüyüş, arkadaşlarla sosyalleşmek, neşeli filmler izlemek vs... Aile desteği al.
Ama çok sert
Ailede var mı?
Hayır yokk
sakin ol.. aklını meşgul edecek bir şeylerle uğraş. vakit başka türlü geçmez. her şey yoluna girecek.
Bugün doktor korkulacak bir şey oldugunu düşünmüyorum ultrosona yönlendirdi ama gittiğim hastanede randevu yok
Başka hastaneden al
Gözün aydın
Ultroson çekmedi daha ama ya yinede teşekkür ederiöm
Cevap
17Cevap
stres yapma doktor sorunu çözer
çok Tehlikeli bir şey bizim Bir akrabanın bir göğsünü alacaklardı Son dakika başka bir şekilde müdahale ettiler
Korkma, çok çok az kitle aklındaki kötü senaryodur.
İnşallah
Heyecan yapma benim de 3 aydır başım ağrıyor mr falan çekildim temiz çıktı ama Hala aynı sanırım ölcem
Stres yapma belli zamanlardan sonra oluyormuş bu durum ama doktora gitmeyi ihmal etme sol tarafta oluyormuş genellikle
Solda evet
Regl zamanından sonra böyle bir durum oluyormuş tam detaylı bilemem ama öyle duymuştum stresden uzak dur kafana takma muhtemelen önceden de vardı yeni farkettin..
Çok ağrıyor şimdi
Dokunmadan da var mı ağrısı tam gögsün altında mı hafif mesajla yumuşatamazmısın
Evet tam göğüste
Hafif ovala yumuşat agrıyı soğuk su ile yap zamanın geldi mı geçti mi
Geçti
Valla ağrısı devam ederse sen bi acile git dediğim gibi hafif hafif ovala olmazsa acile git bence
Sen bir şey yapmayacaksın. Doktor muayene edecek.
Randevuyu beklemen ferek o zamsna belki geçer bile
3 yıl mücadele ve nakavt...😧 other way ticket prepering...⏳
Rahat ol. Sorun olmaz.
İnşaalah ama neden çıktı
Olabilir. Ama sorun olmaz
stres yapmamakla başla
Hemen bir bakalım istersen tam neresinde
Hemen kötüye yorma bazı kadınlarda o beze oluyor
Sert baya
Olsun bezelerde sert ölüyor sonuçta korkm ve kötüye Yorma
İnşallah
Randevun ne zaman peki benide haberdar eder misin
Olur tabiki yarın ama sonuc ne zaman çıkar bilmiyorum yazarım
Tamamdır teşekkür ederim ☺️
Doktor ne dedi söylemedin
İki doktora gittim ikiside korkulacak bir şey olmadıgını zararsız bir kitleye benzediğini söyledi ultrosan verdiler ama devlet hastanesi oldugu için ultrosonu çok geç tarihe verdi özelde çekicem
Bilgi verdiğin için teşekkür ederim ☺️ bak dedim sana korkulacak bişey yoktur diye hemen herşeyin kötüsünü düşünme ☺️ sevindim ☺️💐
tam nerende?
Ortada
Sakin
Nedne
Dontora git
Kötü düşünme ki kötü olmasın
Evet inşallah ama stres oldum ya
Korkma öncelikle Allah korusun büyüklüğü ne kadar
Küçük
Göğüsün ortasında evet
Bekleyeceksin
Helva kavur yiyek