Varsa sorabilirsiniz, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
22 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bileğimde küçük bir yara var ve o bölge kabardı. kaşınıyor ve hafif yanıyor. alerjidir diye düşünüyorum falan 24 saattir geçmedi. önemli bir şey değildir dimi hocam
Geçende biriyle güreşirken çelme taktı ve gögsümün üzerine altımda arkadaşın üzerine düştüm. O gün klimada çarptı. Gögüs kafesimin solunda bir ağrı oluyor esnetince, canımı yakıyor, röntgende korık yok dediler acilde, 1 hafta muscoril benzeri kas gevşetici kullandım, sıcajta çok azalıyor ama akşam yatınca yine duyuyorum, kırık ihtimali var mıiı, öksğrünce acımıyor
Nçbetçiler nöbetçiler😂
Röntgende kırık çıkmadıysa ve öksürünce derin nefeste acımıyorsa büyük ihtimalle kırık değildir daha çok kas zorlanması ya da kaburga çevresinde ezilme gibi duruyor
Ama ince çatlaklar bazen ilk röntgende görünmeyebilir o ihtimal tamamen sıfır değil
Sıcak iyi geliyorsa sıcak uygulamaya devam et birkaç gün ağır kaldırma güreşme haha göğsü gerecek hareketleri de zorlama böyle şeylerin toparlaması 2 6 haftayı bulabiliyor
Ağrı gittikçe artarsa nefes alırken batma başlarsa ya da nefes darlığı olursa bekleme
1.5 hafta oldu o yüzden huylandım ama 6 haftayı bulıyorsa sorun yok, tatile çıkıcam yüzsem iyi gelirmi
Sadece yatarken sırtüstü yatınca ağrıyor, biraz nasaj yaponca rahatlıyor
1 buçuk hafta daha çok erken böyle darbelerde ağrının birkaç hafta sürmesi normal özellikle sadece sırtüstü yatınca oluyorsa ve masajla rahatlıyorsa kas ezilmesi gibi duruyor.
Tatile çıkabilirsin ama yüzme işini ağrı geçene kadar hafif tut yüzmek direkt iyileştirmez ama ağrı yapmıyorsa hafif yüzebilirsin sert kulaç atma dalma zıplama falan yapma çünkü göğüs kafesini gerebilir.
İlaç önerirmisin dr hanım
Kas gevşetici fayda etmez bu durumda, zedelenmiş çünkü
Genel isim verir misin sınıf olarak
Musflex gibi bi krem vardı galiba
Kırdın beni doktor😂vicdansız sabuha adlı larkıyı sana armağan ediyorum
Vaktini aldım, teşekkür ederim
Teknik bir sorun oşursa sende bana sor ödeşiriz
Elektrik elektronik mekanik araç, beyazeşta sınır yok
Radyatör ve devirdaimş kpntrol et😉
Bence hakkı ı ciddi sorunlar için kullan😉
Cevap
9Cevap
Sağlığın hangi alanında?
Rinoplasti ameliyatı oldum iki hafta önce şişi tam olarak ne zaman iner ve üzerindeki bantları ne zaman sökerler
Peki biz şu an yaylada kalıyoruz ama memlekete geri gitmemiz gerekebilir orası da çok sıcak sorun olur mu
Gidebilirsin ama çok sıcak ortam şişliği biraz artırabilir özellikle ilk haftalarda güneşin altında uzun süre kalma. mümkün olduğunca serin yerde dur bol su iç burnunu da direkt güneşten koru Memlekete gitmenin kendisi sorun değil asıl mesele sıcağa ve güneşe fazla maruz kalmamak.
Tamamm çok teşekkür ederim🌸💞
Apikal nabız hangi aralıktan dinlenir skgdjdjdkdhd
Bunun için bu soruyu sık kullanılanlara kaydediyorum. İleride lazım olabilir :)
Merak ettiğim bi soru yok iyi nöbetler 🌹
Sen gerçekten sağlıkçı mısın
Canın sağlın
Diz kapağı ile ilgili var
Var özel bir durum ama ya
Bir merak konum yok
Neden
Ben sormak istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?