Güncellemeler
1 yıl
Not:bacaklarımda yumuşak doku tümörü ve kemik tümörü var ikisi de iyi huylu
Benim bir iki aydır devam eden kemik vücut ağrılarım var bu ağrılar geçer gibi oluyor ama sonra tekrarlıyor kanser dışında neden olabilir bilen var mı acaba grip te değilim vücudum da morarmalar var ve ayrıca el parmaklarimda beyaz beyaz kabuklanma kepek gibi şeyler var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bunu bir doktora gidip kontrol ettirsen kemik ağrısı ayrı bir durum cilt olayı ayrı morarma ayrı. Hepsi bir araya geldiğinde ne olduğunu anlayacak kişi seni gören bilen ve değerlerini elinde tutan doktor olabilir. Ben doktor değilim ve doktor biri de yorum yazsa sallama bir sonuç çıkar ortaya. Bir dahiliyeye gidip sorunlarını anlat ve seni yönlendirmesini rica et kan ve gereken testleri yapıp ilgili birime seni yönlendirir gerekli görürse. İnternetten teshis insanı hastalik hastası eder sadece.
Ben zaten randevu aldım ortopedi bölümüne bacaklarımda iyi huylu kemik tümörü var ama şu an ne durumda bilmiyorum iki aydır da kemik ağrıları çekiyorum bakalım gidip goruces
Acil şifalar dilerim.
Tümör varmış onları kontrol ettir istersen ilerlemiştir belki
Bende ondan şüpheleniyorum normalde kontrol e gidiyordum ama 3 4 yıldır gitmiyorum belki de dediğin gibi ilerledi randevu günüm cuma günü ama insan kafasını rahatlatmak için sohbet ariyo bilgilenmek istiyor
fibromiyalji olabilir romatoid artrit vs
Tam olarak ne oluyor
Zayıflık gibi belirtisi var mı
evet var yorgunluk ve zayıflık. doktorundan başkası daha iyi bilemez
Hm az kaldı cuma günü gidicem ya aslında ramazan ayında iftardan sonra çok ciddi şekilde titremeye basliyodm kemiklerim çekiliyor gibi oluyodu şu an öyle değil ama ramazan boyunca devam etmişti o yüzden korkuyordum çok teşekkür ederim
fibromiyalaji belirtileri bunlar ama neden iftardan sonra anlamadım. doktora gittikten sonra günceller misiniz merak ettim tıp öğrencisiyim ya da özelden yazın bana lütfen
Muhakkak yazicam
Artı aşırı derecede saçlarım dökülüyordu bu yüzden uzun saçlarıma kıyıp omuz hizama kadar kestm buda mı belirti
evet gorulebilir tiroid sıkıntınız var mı
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!