AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sigaranın yanında kahve içersem sorun olur mu
Kahveyi tek iç
Hocam günde 2 paket sigara içiyorum sizce ne zaman kanser olurum
2 paket az günde 3 yap 1 gün arayla 1 paket arttır
Tırnak mantarı var nasıl yapabiliriz
Öğütülmüş çörekotunu ev yapımı sirke ile karıştır Sedef mantar sivilce varsa onlarada sür. Sürmeden önce iyileşmek için niyet et ve sür..
Teşekkür ederim umarım faydası olur
Olur olamazsa yine yaz. niyet etmeyi unutma
Saç dökülmesi için
Cilt Hastalıkları neden oluyor biliyor musun? Sağlıklı insnda her gün zaten yaklaşıl 20 adet saç teli dökülür. kandaki toksin fazlaysa zamanla saç soğancıkları zehirlenerek kurur böyle olunca fazla dökülür. detarjn ve asitli içecekler daha etki eder. Yeni dökülmeye başladıysa kurtarmak daha kolay olur. Önce beslenme düzeltilir karaciğer ve kan temizliği yapılır haftada bir 36 saat açlık yapılır. Dönüşümlü olarak anason biberiye ve ısırgan otu çayı iç. Çiğ dolma biber salatalık soğan sarımsak maydonoz tere dereotu yemek saçlara kuvvet verir . Saçına zeytinyağı gibi doğal sabun kullan ya da bentonit kil. Her gün kemik tarak ya da şimşir ağacından olan tarakla tara. Eşit miktarda ince öğütülüp elenmiş şişe camı ve kara hardal , gerekli miktarda zeytinyağı ile karıştır başına sür bu çok kuvvetli bir merhemdir.. Bütün hastalıklar beslenmeyle alakalı genetikte Çar tabi vücutta çok toksin olduğu için bunu böbrekler yoluyla atamazsa dışarı en kolay yolu olan ciltte atar yani mantar egzama kaşıntı vb gibi
Çok sağolun yardımcı olduğunuz için
Yapar mısın bilmem sana kalmış rica ederim
Yapmaya çalışacağım
Kansızlık, b12 eksikliği
kansızlık tedavisinde aspirin, antiromatizmal ilaç, antibiyotik, hazır gıda ve detarjan kullanımını kesmek, beslenme alışkanlıklarını ve hazmı düzeltmek, karaciğeri, böbrekleri ve kanı temizlemek, tiroid bezini ve üreme organlarını tedavi etmek, damarlardaki tıkanıklıkları hacamatla, sülükle ve damar açıcı ilaçlarla eritmek ve çıkartmak, böylece kan dolaşımını düzeltmek gerekir.
Kansızlığa iyi gelenler ;kırmızı pancar salatası yemek ve kırmızı pancar suyu içmek, elma yemek ve suyunu içmek, ısırganotu yemek ve suyunu içmek, kara dut ve keçiboynuzundan yapılmış doğal pekmez içmek (bilhassa kan gurubu "A" taşıyıcıları için),- bol yeşillik ve zeytinyağı yemek,- demir yönünden zengin olan kaplıca sularında yıkanmak ve kaplıca suyu içmek,- sabah güneşi altında, bilhassa ormanlık bölgelerde ve deniz kenarında çok yürümek, denizde yüzmek, iyi huylu ve neşeli olmak.
Ayrıca, kan gurubu "O", "B" ve "AB" olanlar için kırmızı eti yeşillikle birlikte yemek kansızlığa iyi gelir.
Psikolojik sorunlar olur mu
Evet olur.. Acı kavun içini boşalt ve bal doldur. üstünü kapatacak kadar su doldur kısık ateşte 15 dk kaynat 7 /10 gün boyunca 3 taneden artırarak her gün 5 tane aralıklarla ye. Yemeden önce iyileşmek için niyet et ve öyle ye..
Çekirdeklerini tamamen al bir tane bile bırakma
Bu nasıl bir tarif nerde linki vs
Aidin Salih kitabı bak
Evet, var. nasıl bir bilgi vereblirsiniz
Sen söyle ben yardımcı olucam sana
karaciğer yağlanması konusunda kendimi tedirgin hissediyorum bu konuda ne yapabilirim.
Her hastalık beslenmeyle alakalı aslında önce metabolizmayı düzeltmek lazım en son karaciğer temizliği olur.. Kan grubun ne ona göre yazıcam
Br- benim.
Bağırsak enfeksiyonu geçirdim hala da bitmiş değil ama kana karışmış antibiyotik kullanıyorum ek olarak ne yapabilirim?
Evet var. Bana güzel bir hemşire lazım
Enerjim yok
Çörekotu ve çemen eşit miktar öğüt yeteri kadar bal ile karıştır sabah akşam tatlı kaşığı tüket.
Kum döküyorum
Böbrek mi safra mı?
Böbrek
Bir kahve fincanı teze öğütülmüş çörekotu, bir kahve fincanı doğal bal , 3 baş ezilmiş sarımsak yoğurulur. üçe bölünür ve günde 3 defa 50/100 grlimon suyu ile birlikte alınır. 7 gün her gün devam et.
Defne ağacı kabuğu ve defne meyvesi öğütülür , yarı yarıya karıştır günde bir defa 4/6 gr iç. .3 gün arka arkaya kullan bunu ,1 haftalık aralarla 3/5 defa tekrarla bunu hamile kadınlar yapamaz tavsiye verirsen diye yazdım... Son olarak 100 gr defne yaprağı kaynat 30 Dk demlemeye bırak sıcağa yakın ılık su ile karıştır ve bu suyun içine otur.
Cinsel güç icin ne kullanilmali
Avokado anason çayı keçi boynuzu
Yok sağol
Branş ne