Doktorunuzun söylediği gibi önemli bir şey degil 2-3 hafta arasında gecicek birsey bunun için vücudunu da sıcak tutman gerekli korkulacak birsey olduğunu bende düşünmüyorum
İğne batması oluyodu göğsümde ara sıra ondan gitmiştim acile de sıkıntı yok dediler e nabıza baktım ama anlamadım 2.5 altında iyi mi vrya kaç olması lazım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Daha çok troponin yüksekliği sorun oluşturur. Sende herhangi bir sorun görünmüyor
Reglim yaklaşırken özellikle oluyor hormonel de olabilir mi?
Hayır reglin troponinle bir bağlantısı yoktur
Böyle bir çıkarımı nasıl yaptın
Troponini demiyorum zaten göğüste kramplar oluyo ya özellikle regl öncesi falan belki hormonlardandır diye düşündüm ağrıyı
Ha anladım. Evet onu etkileyebilir genellikle regl döneminde göğüste hassaslaşma olur.
Ama seninki muhtemelen kas krapı
İlgilendiğiniz için teşekkürlerr :)
Rica ederim. Artık görevimiz sayılır :)
Ne için kan tahlili vermistiniz
Göğüste iğne batması oluyodu ara sıra
Doktor sıkıntı gözükmğyor dedi e nabızdan baktım ama anlamadım
İğne batması dediğin ara sıra sancılı bir ağrı ve nefes kesilmesi oluşuyor mu
nefes kesilmesi yok sancı da sayılmaz 3-4 saniyelik hafif ağrılar
Kramp gibi bir ağrı değil mi
Evet pozisyon değiştiriyorum hemen biraz sonra geçiyor
Soğukta kaldın mı üşütme vs
Olabilir sırtım da ağrıyodu
Doktorunuzun söylediği gibi önemli bir şey degil 2-3 hafta arasında gecicek birsey bunun için vücudunu da sıcak tutman gerekli korkulacak birsey olduğunu bende düşünmüyorum
Evet 19 yasındayım anksiyetem de var belki o da tetikliyodur
Psikolojik değil farkinda olmadan rüzgarı yemişsin bir şekilde gecici bir durum kafana takma
Ankiyete de tetikler, kas ağrısı da olabilir. Ciddi bişeyin yok
Kalp krizi geçirmemişsin. Sıkıntın neydi?
İğne batması oluyodu göğsümde ara sıra ondan gitmiştim acile de sıkıntı yok dediler e nabıza baktım ama anlamadım 2.5 altında iyi mi vrya kaç olması lazım
iyi sonuç kalbinde sorun yokmuş.