İmkanınız varsa acı kahve bide
Doktora soru sormak isteyen var mı?
İmkanınız varsa acı kahve bide
İdrarımı yaparken zorlanmaya başladım çok etkilenmiyorum şimdilik ama korkmaya başladım idrarımı yaparken biraz yanma oluyor sanki kendimi biraz kasıyorum neden oluyor acaba 2-3 gündür böyle çok yakmıyor ama hafif yanma hissi var bol su tüketen biriyim aslında zoretanin tedavimle bir alakası var mı ki ilişkim yok cinsel bir hastalık da olamaz
Bende bi sağlıkçı olarak şunu sormak istiyorum. Bazen hastalara ukelaca davranan doktorlar oluyor. Şiddeti savunmuyorum ama hastaların verdikleri tepkileri haklı buluyorum. sen ne düşünüyorsun?
Bende bazılarının hakettiklerini düşünüyorum ama beyaz kod uygulamasını biliyosun
O yüzden karşı tarafa da acıyorum
Cevap
2Cevap
gecen bir arkadas icki dokundugu icin surekli afedersiniz kusuyordu. mide bombos fakat surekli mide bulantisi kusma halleri devam ediyordu. ilk defa sahit oldugum icin mudahele edemedim. o durumda ne yapmak gerekir?
Bol su ve acı kahve :))
tesekkurler
Bide kaçak alkolden uzak dursun arkadaş
Anemi ilaçsız nasıl geçer ilaç kullanmaktan nefret ediyorum.
Sebebi ne aneminin ama ne eksikliğinden dolayı var bellimi
Demir eksikliği var bi de b12. İlaç kullanmaktan sıkıldım tıp buna kesin bi çare bulamadımı
Kullanmak zorundasın maalesef :))
Lanet olsun böyle işe. 😢
Tedaviye devam
Kanser hastaları bile daha az tedavi oluyor be bune
Abartma bence :)
Derdi çeken bilir doktor bey 😒
Su diyeti yapmaya çalış ama çok değil 2-3 gün
Etkisi oluyorsa yaparım. Teşekkürler. Hep buralarda ol ama yine 😃
Haha takip ettim istediğin zaman yazabilirsin 😂
Tcde böyle doktor görmek sevindirdi teşekkürler 😃
Her doktor aynı değil rica ederim 😀
Ben kekin içinde fındık varsa o keki yediğim anda alerji oluyorum sebebi nedir?
Adli tıp doktoru diye bi sey var mı varsa kaç tl maaşı vardır erkek arkadaşım orada çalıştığını söyledi de 😄 bende utandim soramadım maaşını
Var 😂 maaşlarını tam bilmiyorum ama
Tamam neyse parası için sevmiyoruz sonuctaa😂
Hahaha bu iyiydi 😂
Haftaya genel anestezi ile sezeryan olacağım sigara kullanıyorum günde 5 tane bi sorun olur mu ameliyattan çıkarmıyım?
Migrenin ilaç dışında tedavisi var mıdır
Maalesef soğuktan korunmaya çalışıcaksınız
Teşekkürler iyi günler
Rica ederim geçmiş olsun
Bugun yagmur var mi kocaelide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?