1 yıldır epilepsi hastasıyım çalışmak istiyorum fabrikada, alırlar mı, sıkıntı çıkarırlar mı
4 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1 yıldır epilepsi hastasıyım çalışmak istiyorum fabrikada, alırlar mı, sıkıntı çıkarırlar mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Devamlı tekrarlanan eğlemle nöbetleri tetikler... ben de epilepsi hastasıyım.
Geçmiş olsun bende 3 kere geçirdim birinde kafamı öarptım dikiş attılar
Geçmiş olsun... Depakin felan kullanıyor musunuz?
Çok düşğk dozla başlattı lemictal ile çünkü depresyon ilacı 3 yıldır kullandığım için zamanla arttırabiliriz dediler düzenli gitmedim doktora ne yalan söylim
Size engelli raporu vermeleri lazım çalışmanız yasak... Gerçi engelli maaşı ile ne kadar yaşanır o da muamma ya
Okadar ciddi değil ki daha ağır olanlar var rapor vermezler bence 21 yaşımda oldum epeiepsi zaten şu an 22 yim
Ciddi olmayan bir şey için kafana dikiş atmışlar... Epilepsi kısa süreli ölüm gibi bir şey...
Ehliyet alamazsın, fiziki ve zihinsel işler yapamazsın araştıs istersen...
Kardeşim beni yalnış anlama 7 yaşımdan epilepsiyim 40 yaşım var... hala bazen krizler oluyor...
Biliyorum zaten nöbet geçirmekten zaten nefret ediyorum bana hatırlamadığım halde Birsürü şey soruyorlar falan kabus gibi ama öyle ilaç içsemde çok çok sık nöbet geçirmiyorum ya oyüzden dedim
Geçmiş olsun buarada ilaçlar iyileştirmedi mi sizi
Evet ilaç nöbetleri durdurur çünkü insanı tepkilerini durdurur... Epilepsi ilaçları hepsi uyuşturucudur... beynin çoğ şeye tepkisini azaltır. Korku, aşırı mutluluk, tedirginlik ve ya buna benzer bir sürü şeyleri azaltır... şu anlamazsın ama bir süre sonra hayatının çok yavaş gittiğini anlarsın... mesela ben uzu yıllar ilaç içtim. Kitap okuyamıyorum, gördüğüm insanları çabuk unuturum gibi gibi
İlaçlar iyileştimez.. senin beyninin normal tepkilerini kısar ki aşırı reaksiyon gösterip krize girmeyesin...
Hiç düzgün ilaç içmiyorum bile psikolojik olarak 3 yıldır depresyon ilacı kullandım bıktım ilaçlardan üstüne bu geldi başıma
İyi de sen depresyonda değilsin neden depresyon ilacı?
18 de depresif nöbet geçirdim (epiepsiyle alakası yok)21 e kadar kullandım sonra 21 de Epiepsi çıktı
Şimdi sadece epilepsi hastasısın bildiğim senin sakinleştirici alman gerek... Depakin chrono 300 kullanıyordum ben... Ama tabi doktor yazar bunj öğle kafana göre vermezler sana...
Tamamdır teşekkür ederim
Geçmi olsun
Rica ederim... Kendine iyi bak...
Sizde
🫡🫡🫡🫡
Fabrika gibi ortamlar senin için riskli nöbetlerini ilaç mı kesti?
İlacı düzgün kullanmadım ki hiç
O ilaçları düzgün ve aksatmadan kullanmalısın aksi durumda nöbet kendini tekrarlar.
bılen bırılerı olursa daha ıyı olur acık sozlu musun
Nasıl yani
yanı bılmeyenler dırek calısma etme dıye ön yargılı oluyor ya onu dıyorum
Bende ilk defa bu yaz epiespiliyim bakalım benden öğrenicem alıcaklar mı almayacaklar mı öğrenciyim normalde bir ay çalışıp çıkcam
pekı senle uzunca konusalımmı
Çalışan demir epilepsi tutmaz
İlacını düzenli kullan atak geçirme