Olaydoğduğumda ceeryanda kalmışım psikolojik olmadan biri bağırsa ya da ani kapı kapansa korno sesinden hemen korkup sıçrıyorum hani korkak derlerya o cinsten denge kaybım var birçok doktora gittim tahliller eeg MR kan normal doktorlar birçok bölüme verdi tıbbi genetiğe bile gettim hatta tam tersi reflekslerim bile canlı çıktıı çoğu insanda görülmez dedi yok abi en son doktor dedi senin gibi olan ama epilepsi ilacı verdiğim iyileşen var dedi ne olursa ver dedim ama hayatımda epilepsi geçirmedim khafif ilaç dedi anasını RİVOTRİL (rivoclon) vermiş üstelik yeşil reçete sonradan farkettim ciddi sonuçlar doğurduğunu memurluğa etki ettiğini ehliyete bile girmek istediğim o güzel diplomatlık sınavında bile elenebilirim hiçbir zaman kullanmadığım reçete türü üstelik psikiyatrik olanlarda kullanıyor amam bana nöroloji verdi haytımda psikiyatriye gitmedim ilacıda aldık iş işten geçti sonradan öğrendim ben şimdi nasıl normal sağlık raporuyla ehliyet alıcam arkadaşlar
Güncellemeler
+1 yıl
Bilenler lütfen cevaplasın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Epilepsi sese aşirimi duyarli? Benim bia rkadasim varda biri korna bassa ya da burine carpsa asiri panik olup korkuyor (yuzunden belli oluyor korku endişesi)
Hayır aam sıçrama oluyordu korku falan deyince o da bunu verdi gerçi örneklede anlattım korkmuyorum genelde sadece birir bana çapıp düşerim diye korkuyorum dengesizlik ama sesler falan sıçramaya neden oluyor c vereyanda soğsuğumda bırakmışlar öyle kalınca sıçramışım
Evet oda boyle ani ses duyunca irkiliyor gözleri bereliyor gibi vs vs.. epilepsi tanisini kim koyuyor? Arkadasim psikiyatriye gitmisti sadece 25mg sanirim bi sakinlestirici gibi bise yaznislar
Ya bende bilmiyorum benim gibi olanların olduğunu söyledi hala bu yaşlarda olanlar etkisini gören var dedi gece etkili uyku yapar dedi 2. Gün kustum baş ağrısı falan gel dedi sonra abi gidip konuşsam mı şimdi tanıyı normal verse reçeteyi drğiştirmeli değiştirmezse abuk subuk olur tanı farklı reçete farklı ben şimdi ilerde diplomatlık sınavına giricem avukat olduktan sonra nolacak uff nerden çıktı bu bela başıma arkadaş keşke kafama taş yağaydıda zorlamasaydım bu kadar
Tanı önemli ilaç degil
Tanıda epilepsi dedi yanimda e nqbıza girdiğimde D eksikliği yazıyor garip yani tekrar girriğimde sorucam
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!