Epilepsi değilim, doktor epilepsi tanısı ile reçete verdi. Normal ehliyet alabilir miyim?

Olaydoğduğumda ceeryanda kalmışım psikolojik olmadan biri bağırsa ya da ani kapı kapansa korno sesinden hemen korkup sıçrıyorum hani korkak derlerya o cinsten denge kaybım var birçok doktora gittim tahliller eeg MR kan normal doktorlar birçok bölüme verdi tıbbi genetiğe bile gettim hatta tam tersi reflekslerim bile canlı çıktıı çoğu insanda görülmez dedi yok abi en son doktor dedi senin gibi olan ama epilepsi ilacı verdiğim iyileşen var dedi ne olursa ver dedim ama hayatımda epilepsi geçirmedim khafif ilaç dedi anasını RİVOTRİL (rivoclon) vermiş üstelik yeşil reçete sonradan farkettim ciddi sonuçlar doğurduğunu memurluğa etki ettiğini ehliyete bile girmek istediğim o güzel diplomatlık sınavında bile elenebilirim hiçbir zaman kullanmadığım reçete türü üstelik psikiyatrik olanlarda kullanıyor amam bana nöroloji verdi haytımda psikiyatriye gitmedim ilacıda aldık iş işten geçti sonradan öğrendim ben şimdi nasıl normal sağlık raporuyla ehliyet alıcam arkadaşlar
Güncellemeler
+1 yıl
Bilenler lütfen cevaplasın
Epilepsi değilim, doktor epilepsi tanısı ile reçete verdi. Normal ehliyet alabilir miyim?