Dişi bırakıp tıpa hazırlanıyorum ve insanlar cesaretime ve mentalime hayran oluyor ksjaks hayır ablacım ben de çok stresliyim sadece hayalimin peşinden gidiyorum diyemiyorum. Şu an 7 8 saatlerle başladım ama arada bi bunalmışlık geliyor özellikle sıcaktan falan da. Ders çalışmayı nasıl ilerletebilirim bunalmadan? Biliyorum bunaldığım zamanlar illaki olacak ama bunu en az hasarla nasıl atlatırım bilmiyorum
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
En bunaldıgın zamnlar seni en mutlu eden şeylere odaklan ve onları yap
O an çalışmam gerekiyor ama her bunaldığımda mutlu olduğum şeyleri yapamam
Bende biliyorum bunu ama tıpa yeniden hazırlanmak azim işidir ve sen onu aşmışsin hani bunun için tebrik etmek lazım seni zaten bende en bunaldıgın an dedim artık Tap yapınca seni en mutlu eden şeye yönelirsen geri kalan zamana derslerini halledersin zaten çünkü bir plan program içinde gidiyorsundur zaten
Ya mesela kız kardeşlerim tatile gitti bugün ben gitmedim. Dershaneye ders çalışmaya geldim. Ve içimde bi bunalmışlık var daha şimdiden böyleyse diye düşünmeye başladım. Ama yapacağıma inanıyorum da bilmiyorum. Sevdiğim şeyler genelde sadece uzanmak ve uyumak shshs bunu da ders çalışırken yapamayacağım için önce çalışayım sonra dinlenirim modunda oluyorum
Kendine tatil zamanıda bırak mesela illa sende Biyerlere git hani tavsiyem yaz olduğu için herkes tatilde buda seninde illaki can atmana sebep oluyordur önümüz zaten yavaş yavaş sonbahar olucak bundan sonra daha planlı gideceğine eminim kendine iyi gelen biriyle konuş bunaldikca mesela buda bir kafa dagitma yöntemidir dinlenmene elbette önem ver bu arada uyumayıda herkes sever şimdi ama buda biraz dikkat edicez ilerde acısını cikartirsin 😀
Eylüle kadar biraz dershanede biraz evde ders çalışacağım. Hemen bunalmayayım diye. Ve hava da çok sıcak. Eylülden itibaren sabah 9 akşam 9 dershanede olacağım. Bu sene de olmazsa artık kısmet deriz ama olacağına inanıyorum
İnanmak başarmanın yarısı zaten inandıgın yolda yürü elinden geleni yap olmassa bile mucade etmiş olursun ve o mücadelenin de elbet birgün karşılıgını alırsın hedefin büyük azmin de ona denk olursa neden olmasın
Kaç 1000 sıralama yapmıştın
30
Çok iyi tebrik ederim inşallah bu sene tıp da olacak
İnşallah teşekkür ederim
İstanbul’daysan beraber çalışalım ben tus sen yks
İstanbul'da değilim
Helal valla
Sarı kantaron kullan