Arkadaşım burun dolgusu için sürekli yanına birilerini çağırıyor tek gitmek istemiyorum bu normal mi ilgi mi bekliyor operasyonmuş bir şey olabilirmiş vs vs diyor ve gelmeyenlere de yanımda kimse yok diyor
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Nerde yaptırıyor
Bebekte bir yer
Arkadaşının talebi kabul edilebilir bir talep. Yanında birini istiyor. Kendini daha güvende hissediyor olabilir
Ama sorun şu ikimizde issizsiz ama illa yemek yemeden donmuyoruz hep aynı ve 1000 TL harcadık kişi başı işsiziz ama
Tamam da yılda 3 4 defa oraya uğruyor kimse yanında gelmek istemiyor acaba neden şapkayı önüne koysun bı dusunsun
Bu normal değil işte. Arkadaşına refakat ediyorsun, yemek yemeye gitmiyorsun sonuçta. İdeal olan arkadaşının sana yemek ısmarlaması. Gitmeden önce bunu dile getirebilirsin, yemek yemeyeceğini başka işlerin olduğunu söyleyebilirsin
Söyledim. Ama beni gitti soktu zorla ve eve de geç kaldım. Sonra insanlar niye benimle gelmiyor diyorsun geçen kız 500 TL bir tatlıya verdi senle geldi diye AVM geziyorsun sen bir şey alsan ben de almak zorunda kalicam marka yerlere bakıyorsun. Ve başkası gelmeyince laf ediyorsun ama kimse senin dolguya 3 4 defa gelemez ve senin evin oraya daha yakın ama geç kalıyorsun 30 40 dakika seni bekledim
Ne zaman bulussak illa yemek yicek yemek yemeden dönmüyor ama sorun şu var olan paramı idareli kullanmak istiyorum işten çıktım
Biraz bencil davranmış arkadaşın. Maalesef böyle tutarsız insanlar heryerde karşına çıkabilir. Onlarla yaşamayı da öğrenmelisin. Yapacağın şeyler basit aslında. Çizgini bozmayacaksın, hayır demeyi bileceksin ve "başkaları ne der, ne düşünür" felsefesini bırakıp, kendi doğrularının çerçevesinde kararlar vereceksin.
Haklısın ama sürekli laf ediyor kimse gelmiyor diye tamam da gelmek zorunda değil ve gelen tek botoksuna gelmiyor yemek + AVM yapmak zorunda
Krakterinden ve doğrularından ödün verme. Hayır demeyi öğren. Bu senin hayatın
Sağ ol
Rica ederim 😉