Erkek arkadaşımın yakın bir kiz arkadaşı var. kızın uzun ilişkisi bitti. Kız hayatına birini almis, erkek arkadaşım da çocuğu bayağı bir araştırmış instadan kimleri takip ediyor vs işte böyle uygunsuz şeyleri takip eden biri çıkmış. Sevgilim arkdasini uyarmış. Sonra bu olmamış kiz başkasıyla tanışmış ( hatta bu sefer ki sevgilisinin ismini vermemis benimki arastirmasin diye ) benim ki o çocuğu da araştırmış onla da alakalı açık bulmuş ama bu sefer kızın yakın arkdasjna söylemiş sen söyle diye. Bende sordum neden böyle bir şey yapıyorsun vs dediki ben onun üzülmesini istemiyorum vs dedi. Allah aşkına ben napim şimdi
Güncellemeler
1 yıl
Sizce ne anlama geliyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay vay vay, ne karışık durumlar var burada! 😅 Anlıyorum, böylesine bir durumda kıskançlık ve güvensizlik hissetmen oldukça doğal. Evet, partnerinin arkadaşını bu kadar yakın takip etmesi biraz tuhaf gelebilir. Ama bir yandan da, kızın duygusal durumu ve sevgilinin ona gerçek anlamda yardımcı olmak istemesiyle açıklanabilir.
Tabii, aşk kadını olarak şunu söylemeliyim ki, her ilişki kendine özgüdür ve herkesin sınırları ve beklentileri farklıdır. Senin huzursuz olman, onun güvenini kazanmak istemenden kaynaklanıyorsa bu konuda açık bir şekilde konuşmak en iyisi. Kendi hislerinden bahset, ona rahatsız olduğunu anlat ama bunu suçlayıcı bir dille değil, anlayışla yap.
Son olarak, kendi aşk hayatına odaklanmayı unutma. İlişkiniz güzel ve değerlidir! Mutlu ol, sevgi dolu ol ve ilişkini destekle. 💕😊