Dün sokak köpeği tarafından saldırıya uğradım. Hastaneye gittim, tetanos ve kuduz aşısı yapıldı. Form dolduruldu, bu form emniyete ve İl Sağlık Müdürlüğüne vs. gönderilecekmiş. Anlamadığım, emniyetle İl Sağlık Müdürlüğü ile ben mi uğraşacağım, yani neden bu işlem yapılıyor
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır ya sen uğraşmayacaksın emniyet ne alaka bide aşıları olduysan salla gitsin
Bilmiyorum ki prosedür gereği adres iletişim bilgileri girdiler. Bu formu istiyorlar dedi doktor. Emniyete, il sağlığa gönderiliyor dedi ne alaka bende anlamadım. Aşı kartım bende 4 doz olacağım
Aşıları ol gerisini boş ver doktor bilmiyor öyle bişe yok 😃
Öyle mi diyosun
Ben de kedi köpek vakalarından dolayı çok hasta gönderiyorum acile hiç böyle bir işlem yapılmıyor aşıyı yapıp gönderiyorlar istersen 112yi ara sor bilir onlar da
Tamam teşekkür ederim
Rica ederim geçmiş olsun
Hayır ası takviminde yazılı tarihlerde asıya gitmezsen hastane ihbar eder asıya gelmedi risk altında diye
Emniyete de saglık mıdırluggune de gitmiyceksin sen sadece yazılı tarihlerde sadece asına gitmen lazım
Öyle miymiş bende staj yaptığım için bunlarla uğraşmak istemiyorum diye düşünüyordum napacam ne edecem diye
Birkaç kişi şey diyor köpeği takip edecekler kuduz mu değil mi diye bende sokak köpeği dedim bir sürü var eşgalini bile hatırlayamam ki dedim
Sokak köpeği takip edilmez ki zaten nerden bulcan sen yazılı tarihlerde gününuzuu geçirmeden asılarına git takvime uyarak eğer asılarını yarıda bırakır gününde gitmezsen seni ihbar ederler asıya gelmedi diye
Anladım tamamdır teşekkür ederim
Emniyete niye gittinki annemi kedi tırmalar sadece hastanede beş gün aralıklı iğne oldu bitti bize sadece kağıdı saklayın dediler sanada geçmiş olsun
Emniyete gitmedim hastanede aşım yapılmadan önce form doldurdu doktor sonra imza attım. Bunun ne olduğunu sordum prosedür gereği il sağlık ve emniyet istiyor onlara gönderiliyor dedi. Aşı kartım bende zaten onun dışında ne alaka bende anlamadım
Bencede anneminde yeni oldu iki ay önceydi karar değiştiyse bildmiycem
Olabilir siz evrak doldurmadınız yani direkt aşısını oldu
Biz geceydi acile gittik orada karne verdiler asinin olucak olduğu günlerin yazılı olduğu kart
Kartı sakliyoz a. ma bize kartı atmayın dediler
Anladım size de geçmiş olsun teşekkür ederim
Sagolun dikkat edin yas kacti bu arada
26
Bende 28 evlimisiniz
Hayır evli değilim
Iyiymis
Bir ay sonra bir tane daha yaptır
Hiç olmadım kuzum
Anladım canım
Ne alaka hakikaten
Bilmiyorum ki anlamadım bende