3 bardak çay içince başım dönüyor. 1 tane Türk kahvesi içiyorum çarpıntı yapıyor. 2 sigara ard arda içsem nefesim daralıyor. 20'li yaşlarda hiç böyle değildi.
29 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 3 bardak çay içince başım dönüyor. 1 tane Türk kahvesi içiyorum çarpıntı yapıyor. 2 sigara ard arda içsem nefesim daralıyor. 20'li yaşlarda hiç böyle değildi.
Reis senin ruhu ölmüş :D 37 de ağır bir ameliyat geçirdim vitamin neyin alımda problem olması lazım bende yok oyle şeyler sende nasıl oluyor o yaştta.
Hocam bilmiyorum ki mesela dişler de döküldü benim en baştan yaptırdım :D 2-3 ay dişçiye gittim geldim. Erken çöküyorum sanırım. :D
Evet bir check up yaptırsana kısa zamanda belki birşeylerin habercisidir Alalh korusun.
Amin hocam en kısa zamanda yaptırıcam bir check up
Ya hu 20 li yaşlarda başlamışın ya. Bedenin yeter artık rahat birak beni diyor. Sinyal veriyor ne zaman anlarsan artik.20 yaşinda böyle olmuyordu diyorsun.12 yildir sigara kullaniyorsun bu beden artik ne yapsin
Ne bileyim herkes içiyor sigara. 30 sene içen de var bi şey olmuyor bazısına :D
Oluyor. Vücut sağlıklı ve kendini yenileye bildiği için genç yaşlarda bi şey olmuyor yavaş yavaş hık diye gidiyorsun
Keşke bırakabilsem şu mereti. Bu arada 14 yaşından beri içiyorum :D kesin döversin beni bunu söyledikten sonra.
Yok bana ne canım. Her koyun kendi bacağından. Boş ver ben süper sağlıklı takılıyorum ara bir alkolüm var o kadar bi bakarsin benim gibi sağlıklı insanlar kim vurduya gider.
Valla doğru söylüyorsunuz vücut bi şeyler anlatmaya çalışıyor belli ki :D
Ama bi laf var ya, sağlığın yerindeyse bin tane problemin var, sağlığın yerinde değilse bir tane. Tamda öyle. İnsanlar olarak neleri dert ediyoruz nelerle uğraşıyoruz, ama bi başımız ağrısın tüm odağımız o oluyor.
Tam anlayamadım kafam leyla biraz, açabilir misiniz
Aslinda dikkatle okursaniz açılımı mevcüt zaten 🤣
Cevap
2Cevap
Normal değil,
Türk kahvesi bana da çarpıntı yapıyor yaş 26
Kafeinsiz olanları var o da sıkıntı yaptı.
Kahve herkese iyi gelmeyebilir. Ya da belli bi yaştan sonra dokunabilir bazı içecekler ve yiyecekler. Sen de içme bence kahve, çayı da günde 1 bardak iç. Sorun kalmaz
Hepsini yaparım bi tek sigarayı bırakamam.
Senin sağlığın senin kararın. Bence azalt ama. Günde kaç tane içiyorsun? Ben günde en fazla 1 tane içiyorum dokunmuyor o şekilde
Ben 20 tane içiyorumdur 1 paket.
Çok fazla seninki. İnşallah azaltırsın
İnşallah teşekkür ederim
Bunda bir anormallik var :s
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?