senı cınsellık ıcın kullanıyor sugar mommy meselesı mı ne bu hem annen ogrendıgı zaman olacakları da bır goz onunde bulundur ısterım ıgrencsınız aklını basına al hata yapmadan bıtır
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
annem öğrense bir şey yapamaz da bitirsem bu manyak bana bela olur
annem eee anneme söylemez şuna buna söyleyemez benden korkuyor bir bakıma gözüm kara napsam ki rahat ta durmuyor mini etek falan giyiyor dar taytın altından tangasını falan gösteriyor önümde erotik erotik sporlar falan yapıyor
şimdi kondom diye bir teknoloji var hamilelikten koruyor şimdi o arandığı için kendimle savaşıyorum resmen ayrılsam bile bir şey yapmadan benim bir kaç hafta elim kolum titrer
becersem beceririm de abi zaten kocasından cins*l sebepten ayrılmış sürekli karşımda mini etek falan giyiyor dar taytın altından tangasını falan gösteriyor beni tahrik etmeye çalışıyor bir eşy yapmayınca da sert çıkışıyor
kocasından cinsel sebepten ayrılmış sürekli beni tahrik etmeye çalışıyor mini etek falan giyiyor dar taytın altından tangasını falan gösteriyor napıcam ben şimdi bir eşy yapmayınca da sert çıkıyor
kocasından cinsel sebepten ayrılmış sürekli beni tahrik etmeye çalışıyor mini etek falan giyiyor dar taytın altından tangasını falan gösteriyor napıcam ben şimdi bir eşy yapmayınca da sert çıkıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Dostum kadını mutlu et olgun kadın mutlu olmayı hak eder genç ister zaten
Mutlu et kadını ye bitir
saldırsam ölür ya ama sigara kullanıyor bir de mini etek giyip kullanıyor ben sigaradan nefret ederim
mini etek + sigara kendini çekici yapıyor zannediyor
senı cınsellık ıcın kullanıyor sugar mommy meselesı mı ne bu hem annen ogrendıgı zaman olacakları da bır goz onunde bulundur ısterım ıgrencsınız aklını basına al hata yapmadan bıtır
annem öğrense bir şey yapamaz da bitirsem bu manyak bana bela olur
kendını ezdırmezsen olmaz hıcbır sey
annene anlat her seyı sana destek olacaktır
annem eee anneme söylemez şuna buna söyleyemez benden korkuyor bir bakıma gözüm kara napsam ki rahat ta durmuyor mini etek falan giyiyor dar taytın altından tangasını falan gösteriyor önümde erotik erotik sporlar falan yapıyor
ılıskıye gırmenı tavsıye etmem cocuk olur kalır orta da ayrıl dırekt bela falan olamaz rezıllıkten tehdıt et gerekırse
şimdi kondom diye bir teknoloji var hamilelikten koruyor şimdi o arandığı için kendimle savaşıyorum resmen ayrılsam bile bir şey yapmadan benim bir kaç hafta elim kolum titrer
Keyfine bak a*q ne düşünüyorsun git ve becer onu
becersem beceririm de abi zaten kocasından cins*l sebepten ayrılmış sürekli karşımda mini etek falan giyiyor dar taytın altından tangasını falan gösteriyor beni tahrik etmeye çalışıyor bir eşy yapmayınca da sert çıkışıyor
kaçırma çak geç böylesine fırsat gibi fırsat
Hayatlara bak be
abi kadın dul bide 2 tane kız erkek çocuğu var
Çıkar ilişkisi bu evlilik bekleme aradığın seninde cinsellik yoksa sevgili olmazdın yapın gitsin
kocasından cinsel sebeplerden dolayı ayrıldığını söyledi
Hayır
Daha çocuk sayılırsın annem yaşında kadınla ne işim var diye bi düşün sonra da ayrıl istersen
cinsellik yaşamayım mı yoksa yaşayıp ta mı ayrılayım
ver agzina