2aydan beri cikiyoruz aramizda 10 yas var o 30 yasinda ama anlasiyoruz mutlu yuz onu mutlu edebiliyorum sizce yurur mu ekonomik yonden de rahat maddi manevi yonden sikintimiz yok sayilir. sizce?
30 yasinda sevgilim var sizce normal mi? Ben 20 yasindayim? Olur mu sizce?
Neden olmasin. Toplumda kaliplasmis düsünceler var, onlar icin birsey olmasi gerektiginin disina cikinca altinda mutlaka birsey yatiyodur. Ben cok sacma buluyorum. Baksana yapistirdilar bulmussun zengin kadini diye. Sizde sikinti cikmasa bile türkiye gibi bir ùlkede sana kesin jigolo gözüyle bakarlar, bu durumda bununla nereye kadar basa cikabilirsin sende bitiyor.
19 yaşındayken ben bunu yaşamıştım oda 30 lu yaştı kadın eski sevgilisini kıskandırmak için 3 ay bana kırallar gibi davrandı sevgilisi 50 yaşında falan vardı barışır barışmaz sana çok tatlı kızlar geriden geliyor onları bekle diyip gülümsedi hoşcakal dedi gitti :)
Yasin ne onemi var dostum ben ask varsa ortada yasin hicbir onemi olmadigini dusunuyorum heleki bayanin erkekten daha buyuk olmamasi gerektigi gorusu kadar sacma bir sey olamaz hani esittik
Seviyorsanız sorun yok!! Ama sonuç olarak o senden daha olgun.. bir süre sonra çocukça gelme ihtimalin var ama anlaşıyoruz diyorsun sıkıntı yok mutluluklar..
En İyi Cevaplar