Güncellemeler
1 yıl
Sevgililik yok normal arkadaslar
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Arkadaşın şerreefsizljk yapmış
Resmen satmış seni
Şaka yapmıyorum
Gaz da vermiyorum
Bu durumda , hiç umursama
Ama o arkadaşınla arana EPEY bi mesafe koy
ben genel olarak yalniz bir insan oldugum icin mi, arkadas oldugum birinin benimle bulusmayip baskasiyla bulusmasi vs beni bu kadar bozuyor olabilir mi ki
Ya seni değil herkesi bozar
Sen herseyi üstüne cekme
Ayrıca çok kabaca bi hareket
Anormal bir durum neye nasıl tepki vereceğini seçmen gerek
ben genel olarak yalniz bir insan oldugum icin mi, arkadas oldugum birinin benimle bulusmayip baskasiyla bulusmasi vs beni bu kadar bozuyor olabilir mi ki yoksa cidden ayip mi yaptigi
Randevulaşmış ya da söz vermiş olabilir, sözünü yerine getiriyor ayıp olan bir şey yok. Muhtemelen yalnızlık hissinden kaynaklanan bir durum, ya da ona aşırı ilgi duymakla alakalı olabilir. O sadece arkadaşın ve onunda bir hayatı var alınganlık yapmana gerek yok. Senin yerinde o olsa alınganlık göstermezdi.
nezaketen seni de davet edebilirdi.. kabalık yapılmış.
ben genel olarak yalniz bir insan oldugum icin mi, arkadas oldugum birinin benimle bulusmayip baskasiyla bulusmasi vs beni bu kadar bozuyor acaba
yani ne bileyim bence nezaketendir sen sevgili değiller diyosun ama belki de bi hoşlantılwrı varıdr
Yok ikisinin baska sevgilisi var
O zaman bu konu daha da sıkıntı sence başka sevgilileri varsa birlikte niye özel olarak takılsınlar ki
Yani belki özel bir konu konusacaklardir. Dert etmeni gerektirecek bir sey yok.
Kahvalti yapicaz dedi bilmem ki normal bulusma gibi geldi bana
Sanmıyorum. Yine de içerlemene gerek yok. Aynısı tekrarlanirsa o zaman uzaklaşırsın.
ben genel olarak yalniz bir insan oldugum icin mi, arkadas oldugum birinin benimle bulusmayip baskasiyla bulusmasi vs beni bu kadar bozuyor acaba bilemedim
Ayıp etmiş, insan olsa sen de gel derdi. Böyle modellerle arkadaşlık yapmaman senin için daha iyi.
haklısın canım ya ayıp etmişler seni de davet etmeliydi nezaketen ama gelmiceni düşünmüş olabilir
Elimde sandvicim vardi ben de kahvalti yapicaktim ama madem sen de yapicaksin birlikte yaoqlim demedi sen yap bizi bekleme biz yan salonda beraber edicez dedi. Belki de asiri yalnis biri olmaktan bunaldim
bunları bende yaşadım bazı insanlar böyle cidden ama boş ver yalnızlığa alışkın olmak daha güçlü yapıyor insanı
seni satışa getirmiş
Başka arkadaş bul kendine sende 😂
Gayet normal belliki özel bişey konusucaklar
Alınman normal bende olsam bende bozulurum
Bir sey dicem ben genel olarak yalniz bir insan oldugum icin mi, arkadas oldugum birinin benimle bulusmayip baskasiyla bulusmasi vs beni bu kadar bozuyor ki?
Aynen yazdığın gibi olur.
Umursamadığın an millet peşinden koşar 😬
Yazdım canım
Cinsiyetleri?
Sevgililik yok nornal arkadaslar
Kız erkeği mi bekledi
Evet
Kıskanıyor olabilir
Seni dışlamışlar.