Hacettepe mezunu özel bir psikiyatri otizm tanısı koydu, yaşı 2 buçuk oğlumun ama ben inanmıyorum :( sizce devlete mi götüreyim, 4 aydır eğitim alıyor
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hacettepe mezunu özel bir psikiyatri otizm tanısı koydu, yaşı 2 buçuk oğlumun ama ben inanmıyorum :( sizce devlete mi götüreyim, 4 aydır eğitim alıyor
Hatun kalbinde şüphe varsa kesinlikle birkaç yere daha götür yanlış teşhis koymuş olabilirler son zamanlarda korkunç bir otizm var piyasada bunun Bir sebebi olmalı ama nedir bilmiyorum bizim çocukluğumuzda böyle şeyler yoktu
İnanma çok fazla yanılıyorlar gelişimi geride olabilir onlara kalsa sağlamada diyorlar hadtayada rapor falan çıkarma ilerde sıkıntı yaşarsın yaşı çık küçük zamanla duruma göre değerlendirirsin doktor neden öyle dedi
Cevap
6Cevap
Çok geçmiş olsun rabbim sabır ve şifa versin hemen umutsuzluga kapılma onlar Allah in Çok ama çok özel kulları ve ailesi içinde büyük bir imtihan oldugu gibi cennetin de kapı anahtarıdir sen safi olan Allaha sığın ve daima şükür eden ol Allah asla pişman etmez ❤️❤️
Rehberlik Araştırma Merkezi'ne mutlaka gidin. orada birçok uzman bulunur.
Öyleyse bile en azından daha detaylı bilgi edinirsiniz.
Geçmiş olsun öncelikle, yine de bir götürün isterseniz
Bence farklı doktora da gotur, Ankara da ısen yardımcı olurum, cok grcmıs olsun🥺
Geçmiş olsun ama istediğin yere götür sonuç değişmez maalesef
Götür ne kaybedersin inşallah değildir.