Oğlumu psikiyatriste götürecem otizm şüphesi var? otizm annesi olan bakabilir mi?

1 buçuk yaşında ki oğlumun tek kelimesi yok komut almıyor bay bay el sallama tarzı şeyleri anlamıyor çoğu şeyi algılayamıyor ogrenemiyor mesele 1 yaşına girdiğinden beri el sallamayı öğretiyorum ama öğrenmedi aşırı hareketi disarda çok zorlanıyorum sadece koşuyor arkasına annem nerde diye bakmıyor elden tutmayı bilmiyor benimle ayni hizada yürümüyor sadece koşuyor parka götürüyorum parkı görünce tepki göstermiyor oynamıyor bile olmayacak şeyler ilgisini çekiyor dönen seylere ilgisi de yüksek göz teması da az mesele gözlerimin içine değil de ağzıma bakıyor kendini ifade edemiyor istemediği bir şey olduğunda krize giriyor henüz işaret parmağını kullanmayı da bilmio tekrarlayici beden hareketleri çok sık takıntılı davranışları çok sık otizmden şüpheleniyorum randevu aldım otizm hakkında bilgi sahibi olanlar beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum
Oğlumu psikiyatriste götürecem otizm şüphesi var? otizm annesi olan bakabilir mi?