Sağlıklı değil biliyorum, ama uyumaktan korkuyorum, var mı benim gibi uyku fobisi olan? Ertesi gün nasıl ayakta durabiliyorsunuz? Kahve mi çözüm?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sağlıklı değil biliyorum, ama uyumaktan korkuyorum, var mı benim gibi uyku fobisi olan? Ertesi gün nasıl ayakta durabiliyorsunuz? Kahve mi çözüm?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Valla bende sık sık gıcık olduğundan haftanın ortalama iki günü neredeyse hiç uyumadan gidiyorum işe. Allahtan bünyem sağlam ilk bir saatin sonunda açılıyorum ve bidaha sorun olmuyo.
Kahve ile mi açılıyorsun?
Evet genelde işyerinde ilk bir saatte bitane içerim
Diğer saatlerdede kahveye ihtiyaç duyuyor musun? Ya galiba benim kan değerlerim düştü, çünkü uyku uyusamda, gün boyu esnerim, uykum gelir, kahvekolik oldum bu yüzden... bakalım haftaya ev doktorum ne diyecek, kansızlıktan şüpheleniyorum demir eksikliği
Günde iki tane içiyorum kahve. Aslında açılmam pek kahveye bağlı değil benim dükkan köşebaşında mahallede ayıptır söylemesi podyum gibi kızlar kilotla geziyo. Gözlerimiz fal taşı gibi oluyo zaten kısa süre içinde 😂
😂😂😂😂😂
Bende görüyorum çoğu sabah saçma sapan ve çok uzun geliyor bu sabah gördüm daha
aglicam vallahi insan uykudan korkar mı? bir sene önce bana bunu birisi anlatsaydi, şaka yapıyor galiba derdim
Dua okuyabilirsin yatmadan evet biriside demiş
Evet haklısın, o biraz işe yarıyor
Saat 1 oluyor herkes ayakta😅
Ben bu gidişle sabahliycam, odama adım atmaya korkuyorum
Ben bu gidişle sabahliycam, odama adım atmaya korkuyorum
😂😂
İnli cinli filmler mi izliyorsun yoksa
İnan hayır TV var odamda ama izlemiyorum
Ben izliyordum ama gündüzleri şimdi bıraktım onlarda psikoloji etkiliyor
Benim önceki hayatım korkunçtu korku filmi izlemene gerek kalmaz...
Anladım herkesin oluyor dönem dönem bunalıp sıkıldığı vazgeçtiği düştüğü kalktığı hayat bu demek zaten
Kafani yastığı koydugun an huzursuz oluyorsun bu yüzden
Yaşın kaç sorması ayıp önce ki yaşadağın olayları görüyorsun o zaman sen sıkıntı valla
evet babam travmalar yaşattı bana, yabancı yapsaydı bunları, takmazdim bu kadar
Üzüldüm az çok konu kafamda canlandı kapını kitle rahatlatıcı müzikler var ateş sesi vs onları dinle uyursun
Rahatlatıcı müzik bunu denemeliyim, ateş sesi? ilginç kulağa hoş geliyor, muhakkak ilk fırsatta YouTube dan arayıp dinleyeceğim, tavsiyelerin için tşkler 🙏
İyi geceler sana rica ederim 🫠
İhlas nas felak oku yat
Psikolojik destek almalısın.
Oraya da gittim, affedersin bi b. k anlamıyorlar