Geceleri uyumaya korkuyorum?

Yaklaşık 1 seneden beri korkunç şeyler geliyo başıma ilk defa yazlıkta başladı geceydi ışık açıktı yatıyordum birden üstüme bir ağırlık çöktü sanki ellerim komple kilitlemişler beni bir an öleceğim sanıyordum üstümde biri var gibiydi (biliyorum bilimde bu uyku felci olarak adlandırılıyor ama çok gerçekçiydi) r
2. defa daha oldu bu sefer kendi evimde ark korku filmi önerdi cin iblis konulu film film bittikten sonra gece ışıklar kapalı yatakta yatmaya çalışırken film aklımda kaldığı için birden filmin etkisinden dolayı içimden 'cin' dedim (neden dediğimi bende bilmiyorum sanki kendi özgür irademle söylemedim gibi) buna emindim sonra gene aynı şeyler oldu ilk yaşadığım olaydaki korkunç varlık beyazdı 2. yaşadığımda ise siyah bir varlıktı gene kitlendim falan ölücem hissine kapıldım hemen gözümü kapattım açtığımda sabahti ondan sonra geceleri evdeyken sürekli garip garip sesler geliyodu sanki biri beni izliyordu gibi oluyor en son bugün öğlen yatarken bu sefer rüyamda 2. kez gördüğüm korkunç varlığı bu sefer rüyamda gördüm siyah olanı görür görmez uyandım bana tavsiyeleriniz nelerdir bu durumdan nasıl kurtulurum

okuduğunuz ve yardımcı olmaya çalıştığınız için şimdiden teşekkürler
Geceleri uyumaya korkuyorum?