Benim kızım 2 buçuk yaşında. Ben sütten kesmeden önce de vardı ağlamaları ama bu kadar şiddetli değildi. 10 12 gün kadar oldu sütten keseli. Günden güne azalacak derken asla azalmayan aksine artan şiddetli ağlamalar krizler oluyor. Çok tükendim. Ailemin yanına gelmiştim eşim iş için başka şehire gitti. Ailem bile illallah etti. Annemin tansiyonunu yükseltti resmen. Ben zaten her gün ağlamaktan tükendim. Tuvalete bile gidemiyorum yeri geliyor. Bitmek bilmeyen, krize girdiğinde asla susmayan bir çocuk. Kucağımdan asla inmek istemiyor. Fıtık hastasıyım ve bu yüzden felç bile kalabilirim. Herkes destek olmak istiyor çevremde. Ama baba dahil kimsenin kucağına gitmiyor. Yoruldum tükendim acı içinde kucakta taşıyorum. Size anlatıyorum çünkü eşim de uzakta olduğundan beni anlamıyor. Çocuğuma iyi bakmıyor musun, hastalığı mı var diyor. Neler çektiğimi görmüyor. Hastalığı olan çocuk arada bir değil sürekli ağlamaz mı? Ben bir ara çocuğu anneme bırakıp işlerimi halletmeye gittiğimde sabahtan akşama kadar işlerim bitmedi de o zaman sabah sakince uyanıp gün boyu ağlamamış. Sorarım size. Hasta olan çocuk böyle yapar mı? Sürekli ağlar. Benim kızım ara ara ama sık sık krize giriyor. Krize girdi mi de sakinleşmiyor. Aşırı kucak isteyen bir çocuk. Hastanede kulağına boğazına karnına baktı doktor bir şey görmedi. Kan tahlili istemedi. İdrar tahlili istedi sadece ama yaptıramadım henüz. Yapmıyor, bezlendiği için poşet takıyorum inadına yapmıyor. Sabahtan akşama kadar hastanede beklemiştim ama yapmadı. İdrar yolları ile ilgili sorun olsa sürekli ağlamaz mı? Şimdi siz de soracaksınız neden bezi bırakmadı? İstemiyor ne lazımlığa ne tuvalete gitmek istemiyor. Ben gerçekten tükendim artık. Çok mutsuzum. Ne zaman bitecek bu krizler?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Her çocuk çok sakin olmuyor benim küçük kardesim de öyleydi annemin kucağından inmiyordu annem tuvalete girdiğinde kapıda sanki olecekmis gibi ağlıyordu biz bile sakinlestiremiyorduk. Şimdi 6 yaşında normal bir çocuk. Sadece sabretmen gerekiyor allah kolaylık versin ne diyimm
Çocuk böyle onu anladim ama insanlar anlamıyorlar benimle yaşamayan dışarıdan olan insanlar beni suçluyorlar. Beni tüketen de bu ya.. Hastaliklarim çoğaldı artık.
Bence senin yapman gereken o insanlardan uzak durmak
O insanlar her yerdeler maalesef onlardan biri de eşim...
5 yaşında hala ağlıyor sürekli sendromlar krşzler bitmiyor ki
Krizler bitmiyor ama benim ömrüm bitiyor...
Valla işin zor ama bir gülümse herşeye deger
Gülümsemekten de anlamıyor. Hiçbirsey sakinleştiremiyor ki
Cok yorulmussun dinlerim anlatmak istersen
Anlatsam kimse anlamaz
Peki sabır sabır sadece
Sabredeyim derken öteki dünyayı boylamam inşallah
Yok yok delirmeye ramak kalıyor ama delirmıyorsun
Bize mi sordun doğururken çocuk bu çok normal
Sen de anne olursan daha beteri başına gelirse görürsün. Çocuk normal de anormal olan sizsiniz asıl, şimdi kaybol burdan kucuk kız.
doktora götürdün mü
Evet
ne diyor
Sorun görmedi. İdrar tahlili istedi ama onu veremedim işte. Çok uğraştım yapmadı 2 defa ayrı zamanlarda poşet taktım tuttu yapmadı. Tekrar barkod çıkartacağım.
vardır bir şey muhakkak
Ama aralıksız değil ki bı başladı mı inadindan asla sakinleşmiyor habire kucak istiyor beni oturtmuyor asla tuvalete bile göndermiyor bel fıtığım var acidan duramıyorum bazen
nazlanıyor olabilir mi
Nazlanicam derken annesine işkence çektirmek neden? Ölmüyorum resmen Sürünüyorum
onun farkındamı çocuk
ilgi görüyor sanıyordur
Yargilayacaksaniz bu konuşma bitsin burada. İyi günler.
burada nasıl bir yargılama okudunuz
İşkence ettiğinin farkında değil mi yani? O zaman neden sadece anneye eziyet ediyorlar?
canım çocuk bu 2 yaşında diyorsun
nerden bilsin işkenceyi
Sakin olun geçecek
Hep sakin kaldım ama zehir oluyor. Tuvalete bile gidememek ne demek yaa
Onu bol bol kucağında tut
Öyle yapıyorum zaten fıtığım olmasına rağmen
Otur kucağında otursun gezdirme belin acır
Oturmama asla izin vermiyor
Ayakta mı istiyor
Maleseff
O zaman işin zor başka şeyler denemek lazım normal yazsan olur mu yorumdan zor oluyor fikir vermek istedim işe yarar belki
Gazı vardır
Doktor karnında bir sorun görmedi
Bir de her gün böyle. O zaman her gün mü gazı var?
Olabilir veya karnı doymuyordur
Önüne yemek koyuyorum sinirlenip fırlatıyor
Sen yedireceksin, anne şevkatiyle
Şevkat gostermiyorum yani? Kaşığı uzatınca kaşığa vuruyor daha ne yapayım zorla ağzına mı sokayim
Güzel kelimeler söyle ona
Eşim gibi konuşuyorsunuz bıktım artık yaa suçlayıp durmayın beni yeter yaa