3 gü

2 yaş sendromu mu, sütten kesme krizi mi, bu ağlama nöbetleri ne zaman bitecek?

Benim kızım 2 buçuk yaşında. Ben sütten kesmeden önce de vardı ağlamaları ama bu kadar şiddetli değildi. 10 12 gün kadar oldu sütten keseli. Günden güne azalacak derken asla azalmayan aksine artan şiddetli ağlamalar krizler oluyor. Çok tükendim. Ailemin yanına gelmiştim eşim iş için başka şehire gitti. Ailem bile illallah etti. Annemin tansiyonunu yükseltti resmen. Ben zaten her gün ağlamaktan tükendim. Tuvalete bile gidemiyorum yeri geliyor. Bitmek bilmeyen, krize girdiğinde asla susmayan bir çocuk. Kucağımdan asla inmek istemiyor. Fıtık hastasıyım ve bu yüzden felç bile kalabilirim. Herkes destek olmak istiyor çevremde. Ama baba dahil kimsenin kucağına gitmiyor. Yoruldum tükendim acı içinde kucakta taşıyorum. Size anlatıyorum çünkü eşim de uzakta olduğundan beni anlamıyor. Çocuğuma iyi bakmıyor musun, hastalığı mı var diyor. Neler çektiğimi görmüyor. Hastalığı olan çocuk arada bir değil sürekli ağlamaz mı? Ben bir ara çocuğu anneme bırakıp işlerimi halletmeye gittiğimde sabahtan akşama kadar işlerim bitmedi de o zaman sabah sakince uyanıp gün boyu ağlamamış. Sorarım size. Hasta olan çocuk böyle yapar mı? Sürekli ağlar. Benim kızım ara ara ama sık sık krize giriyor. Krize girdi mi de sakinleşmiyor. Aşırı kucak isteyen bir çocuk. Hastanede kulağına boğazına karnına baktı doktor bir şey görmedi. Kan tahlili istemedi. İdrar tahlili istedi sadece ama yaptıramadım henüz. Yapmıyor, bezlendiği için poşet takıyorum inadına yapmıyor. Sabahtan akşama kadar hastanede beklemiştim ama yapmadı. İdrar yolları ile ilgili sorun olsa sürekli ağlamaz mı? Şimdi siz de soracaksınız neden bezi bırakmadı? İstemiyor ne lazımlığa ne tuvalete gitmek istemiyor. Ben gerçekten tükendim artık. Çok mutsuzum. Ne zaman bitecek bu krizler?

2 yaş sendromu mu, sütten kesme krizi mi, bu ağlama nöbetleri ne zaman bitecek?