5 aylık hamileyim, ağlama krizleri bebeğime zarar verir mi?

Çok kötü giden bi evliliğim var ve istemeden hamile kaldım. Bir tane de kızım var. Hamile kalmadan önce boşanmayı düşünüyordum. Ama maddi imkanlardan dolayı olmadı. Eşim daha önce bana şiddet uyguluyordu. Bir gün dayanamadım polis çağırdım. Şikayetçi oldum darp raporu falan aldım. O dönem ceza evine girdi 1 ay kadar. Kesin boşanmaya kararlıydım. 6-7 ay boyunca iş aradım Sonra tam iş buldum derken çalıştığım yere gelip olay çıkardı. Tabi haliyle beni işten çıkardılar. Araya akrabalar girdi bizi barıştırmaya çalıştılar. Herkes ‘kızın için son bi şans ver bak çok pişman’ diye diye kandırdılar beni. Babamda laf yapıyordu iş yok para yok biz mi bakacağız sana çocuğuna diyip duruyordu. Bi anlık gafletle barışmayı kabul ettim. 2 ay geçmeden hamile kaldım. İlaçta kullanıyordum. Doktora söyledim %1 de olsa ihtimal var dedi. O ihtimal beni buldu. Evladım olacağı için üzülmüyorum ama böyle bi adamı tekrar baba yaparak ödüllendirmek beni mahvediyor. Benim yanımda bile başka kadınlara bakıp konuşup flörtleşiyor. Sabahlara kadar ağlıyorum. Sinir krizi geçiyorum. Bu durum bebeğime zarar verir mi? Ona bir şey olsun istemiyorum

5 aylık hamileyim, ağlama krizleri bebeğime zarar verir mi?