Duygusuz birisi degilim aksine söz yazmayi çok seven biriyimdir merhametli biriymdirde ama söz konusu ağlamaya gelince beceremiyorum varmıdır benim kişiler çok merak ettim? (ağlamayi aciz görünmeyi sevmedigimden beceremioyorum heralde)
Cevabın nedir?
Cevap sorunun içinde. Aciz görünmeyi sevmediğimden ağlayamıyorum herhalde. Işte böyle şartlandırmış, inandırmışsın kendini ve bilinçaltı bunu kabul etmiş ağlayamıyorsun. Bilinçaltı uyarıya geçip ağlarsan acizsin diyor, ağlayamıyorsun. Hayatında ağlayacak günlerin olmasın ama ağlaman gerekiyorsa ağla acizlik değildir bu.
03 Yorumla- +1 yıl
Ben mesela cenaze olsa, sevdiklerim uzağa gitse ağlayamam. Bu yüzden bana çok kırılan oldu. Kuzenim evlendi kardeş gibiydik başka şehire gelin gitti üzülüyordum ama ağlayamıyordum. Ama bazen dolunca tek başıma odamda ağlarım ya da dostum dediğim insanın yanına giderim. Ayrıca bende yazarım :) kaç defter bitti bir bilsen.
En İyi Cevaplar
+1 yılBende merhametliyim ama anca sinir olunca aglarim biraz da yapi meselesi insan icinde yasiyor:-D
05 Yorumla- +1 yıl
Galaksi olmus haberin yok abi:-)
- +1 yıl
Saol:-)
erkekler kolay kolay ağlamaz bu toplumda ağlayan erkek hoş karşılanmaz bu yüzden sürekli bastırılır buda bir savunma oluşturur bu savunma kolay kolay yıkılmaz ama en iyi terapi ağlamaktır sana tavsiyem gir odana gözünden yaş gelene kadar kendi sık rahatladıgını fark edeceksin
01 Yorumla
+1 yılBazıları göz pınarların dan akıta bilir yaşı,
Bazıları ise istese de akıtamaz,
Lakin pınar dan akmıyan yaş,
İçer den akar.
Yani sorun teşkil etmiyor dostum , duygusuzlukla alakalı değil.11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
12Cevap
Bende hiç aglayamam hatta bigun aglamak istedim rahatlamak icin duygusal dramatik filmler izledim satece gözlerim yaşardı. Çevremdekiler duygusuz derler ama deilim sadece zayf görünmek istemedigim icin böyleyim
09 Yorumla
+1 yılBende aglayamam. Heleki başkalarının yanında. Bana eziklik gibi geliyor. Genelde bağırmayı tercih ederim tek başımayken avazım çıktığı kadar. Gerçekten çok rahatlatıyo insanı
03 Yorumla- +1 yıl
Dengesiz :D
+1 yılCevabını kendin vermişsin zaten güçsüz görünmek istemediğin için ağlamıyorsun.
Yalnız ben bunun sağlıklı olduğunu düşünmüyorum, sonuçta her insanın duyguları vardır. Ağlamamak bana göre bazı duyguları bastırmaktır ve bir yerde patlak verebilir.10 YorumlaAğlamak kişiye özgü bir şey sanırım bende ağlamazdım eskiden sonra ağlamanın rahatlatıcı bir şey olduğunu fark ettim. Her şeye ağlamıyorum ama ağlamamak için kendimi sıkmıyorum da :)
09 YorumlaKendin vermişsin cevabını zaten:) güçsüz veya aciz görünmemek için bence
13 YorumlaTanıdığım duygusal ama aglayaman bir cok erkek var o kadar sıkıntı bir durum olduğunu düşünmüyorum :D
010 Yorumla- +1 yıl
Aglamayi falan acizlik zayiflik olarak görüyorsun sanirim dediğin gibi bu yüzden olabilir. Ama her arkadaşıma bunu diyorum aglamak zayiflik veya acizlik degildir herkesin onunde guclu olmak istiyor olabilirsin o zaman tekken agla yani kendini kasmaman gerekiyor arkadasim :) Bizim dogamizda var aglamak yani insanoglunun acizlik olarak gormemeyi bir dusun derim
+1 yılbnde ağlamamk isterim ama sinirlendiğimde bile ağlarım tabi benı sınırlendırıp ağlatan kişiyide ne yaparım bilemezsiniz :)
01 Yorumla
+1 yılAynisi bendede var cok yakinimi kaybettigimde bile aglayamamistim garip bir olay fakat beni rahatsiz etmiyor nedense
01 YorumlaBen senin yerine de ağlarım tutamıyorum kendimi izlediğim dizinin final yapmasına bile ağlıyorum :)
07 YorumlaValla en son 6 yıl önce annannem öldüğünde agladım nutkum tutuldu artık ağlayamıyorum bir ağlarsam baya feryat ederim gibi geliyor dolduğumu hissediyorum
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRahmetli Kemal Sunal'ın gülen adam filmine dönmüş senin işinde onuda ağlatmaya çalışıyorlardı. Boşver kardeşim hiç bozma hastalıksada hastalık.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe mutlu sana kardeşim:)
+1 yılYaşla birlikte oluyor sanırım 17-18' imden beri ağlamıyorum 2 senedir ağlamıyorum ben de.
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılUzucu bir durumla karsilasmadin sanirim. Hep lay lay lom hayatin oyle mi?:))
01 Yorumla Birinin önünde en son ne zaman agladim hatirlamiyorum. Ama yalnizken çok aglarim.
03 YorumlaKarakterin guclu olabilir
17 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapı meselesi aya bir film izleynce pis aglarım ama bazn öyle durumlar olurki bir damla bişe akmaz
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu saatte uyanknoldgmu gören mesaj atıyo :)
Cevap sahibi+1 yılBir dost :)
Cevap sahibi+1 yılHerlde burdn konştgun biri sandın.. tanımıyosun merk etme nerdyse her şeym gizlidir pek kimse bilmz beni buralarda :)
Aferin sana Süleyman.
01 Yorumla
+1 yılvicdanın uyarılması ile alakalı
01 YorumlaHastasın o zaman
12 Yorumla
+1 yılAynı sorun bendede var bende ağlıyamıyorum :s
10 YorumlaBende hep ağlarım tam tersi :(
06 Yorumla
+1 yılGözlerin sürekli kızarıyor mu ve yanıyor mu?
01 Yorumlagerçekten hastalık gibi birşeyse yandık desene
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpsikolojik ilaçlar kullanıyor musun?
onlar böyle yapar çünkü01 Yorumla
+1 yılDuygusuz değil de empati yeteneğin düşük olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğlama sen boyle takil iyi boyle iyi
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHahah tanırsın diye :P
Cevap sahibi+1 yılHicte bile atmıyorum :))
Cevap sahibi+1 yılEt sen ama bir ipucu (engel) :)))
Cevap sahibi+1 yıl1 sartla soylerim bu arada tahmin ettin mi
Cevap sahibi+1 yılNej aglarsan soylerim
Cevap sahibi+1 yılAgla atrim
Cevap sahibi+1 yılOky atmiyorum
Bende aglayamiyorum :((
01 Yorumla
+1 yılbizde böyle kardo :D
01 YorumlaYapın öyledir.
10 YorumlaBende ağlayamıyorum.
06 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 318 cevap paylaştı. Yaş kaç hocam?
02 Yorumla
+1 yılE ne güzel işte
01 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Ağlayamamak bir hastalıkmi sizce? Ben 2 3 yıldır ağlayamıorumda?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım