Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var bir kadınla ne zaman sevgili flört olsam, hemen midem bulanıyor, ateşim çıkıyor, bir anda iştahsızlık yaşıyorum, içimi hep sıkıntılar basıyor aramızda çok bir şey olmamasına rağmen bu durum beni rahatsız etmeye başladı bir kadınla tanışamıyorum tanıştığımda ise ondan hoşlandığımı anladığım gibi engelliyorum bu panik atakları neden yaşıyorum
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
anksiyete falan mi var ya da gecmiste yaşadığın bi travma tetikleniyor olabilir. bende de ayni durum eski sevgilimle toksik iliski doneminde olmustu ayril baris seysi
yemin ediyorum ne var bilmiyorum, bir ara aşık cin musallatı falan demeye başladım kendime yoksa bir kadınla konuştuna neden böyle olayım diyorum
anksiyete var büyük ihtimalle
nasıl geçecek hocam bu olay biz böyle giderse hayatımızda hiç bir kadınla konuşamicaz
Annen ya da baban sana yetersiz ilgi verdiler mi küçükken ya da çok fazla mı üzerine düştüler
annem babam ne çok ilgi verdi ne de az ilgi verdi ama annem çocukluğumda hep 15 16 erginliğimde falan bu yaşta sevgili olmaz vs diyordu ama hatırladığım kadarı ile yine bu belritiler o yaşta da vardı
Bunların yanında yüksek nabız, nefes almakta zorlanma ve bacaklarda titreme de var mı?
onlar yok ya karın ağrısı oluyor sadece ek olarak
Belki kadınlardan hoşlanmıyorsundur ya da sosyal anksiyeten vardır
hayır kadınlardan hoşlanıyorum , hatta bir kadına aşıkta olabiliyorum ama nedense bu yukarıda saydıklarımı yaşıyorum
Onlarda senin gibi normal insan bu kadar panik yapıcak bir durum yok ki karşındaki bunu fark ederse oda geri çekilir eğer cidden bu kadar şiddetliyse psikoloğa görünebilirsin aşamayacağını düşünüyorsan çünkü kadınlar rahat ve sohbet muhabbet açabilen özgüvenli erkeklerden hoşlanırlar :(
Sondaki emoji yanlışlıkla oldu 😅
bak dışarıdan bakıldığında komik samimi biri olarak görüyorum hatta tanıştığım bir çok insan bana hemen güveniyor ve beni hoş buluyor bu belirtilerimi onların yanındayken hiç göstermiyorum yalnız kaldığımda oluyor veya onların yanında bir anlık oluyor
İlginçmiş
Heyecanlanmak falan normalde sen atak geçirecek durumdaymışsın
sıkıntı yok :D mesela bak geçenler bir kızla tanıştım tamam mı dün gece bir anda uykumdan kalktım ve engelledim kızı hiçbir sebep yokken
Kaçıngan bağlanıyorsundur o zaman çözemedim seni
ya hadi sen yabancısın beni hiç tanımıyorsun çözemedin ben 23 yıldır kendimi çözemedim :D durumu artık idraak edemiyorum içimden geleni yapıyorum
Aynı sorunu erkeklerle yaşıyorum
boğulacak gibi oluyor musun peki ben öyle de çok oluyorum sanki bir şeyi yanlış yapıyormuşum gibi pişman oluyorum