2 ay

Her gördüğüm kıza hemen aşık oluyorum gibi, bu duygusallık ve güvensizlik normal mi?

Ya arkadaşlar ben nedense gördüğüm kıza aşık oluyor gibi bir şey oluyorum aklıma cinsellik değil de mesela onunla zaman geçirmek sevgili tarzı oluyor cinsellik değil yani sevmek sevilmek sanırım ben gerçekten hiç sevilmedim ya da bilmiyorum yani ben böyle çok duygusal bir insanım ama kimseye bu yönümü göstermemeye çalışıyorum önceden kendim gibiydim ama toplumumuzun erkek adam ağlamaz dayatmaları vs beni deldi geçti boyum iyi 195'im ama jinekomastim var yani bilmiyorum bir de şişkoyum 135 kg'yim kafayı yiyeceğim hiç ben kendi olduğum gibi davranamıyorum hep böyle dışarıdan duygusuz bir insan gibi davranmak geliyor falan ama yani beni iyice tanıyan birkaç arkadaşım benim çok samimi bir insan olduğumu falan söylüyor bir arkadaşım falan da sen hiç böyle biri olarak tanımıyordum ben falan diyor abi ben insanlara karşı geç samimileşiyorum insanları falan da yadırgamam bir şey de demem ama böyle dışarıdan sert gözükmeye çalışmıyorum aslında ama beni tanımayan insanlar soğuk olduğumu biraz samimileşenlerse dışarıdan böyle değildin diyor falan ama iyi anlamda ben psikoloğa gitsem bunu anlatamam öyle bir insanım burada da anonimim ondan rahatım biraz daha yaşım 18 ve girdiğim durum bu

Güncellemeler
2 ay
Yani bide bilmiyorum böyle insanlar hakkında kötü düşünceler besleyen aklı fikri cinsellik insanlarına çok anlamıyorum tamam biz de bazen istiyoruz ama bunlar 7 24 kendini kaptırmış tek dertleri bu olmuş böylelerine kafasına tukuriyim
Her gördüğüm kıza hemen aşık oluyorum gibi, bu duygusallık ve güvensizlik normal mi?