Biriyle sevgili oldum ama gerçekten korkuyorum?

Öncelikle hepinize merhaba, korkuyorum derken şiddet manasında falan anlamayın lütfen. Ayrıca baştan sona kadar atlamadan okuyun lütfen. Şimdi benim baya yakın olduğum erkek bir arkadaşım var ve ikimiz de farklı kişileri seviyorduk. Sonra onun sevdiği kız ondan hoşlanıyor gibi ama pek yüz vermedi. Benim sevdiğim çocuk ona açıldığımda karşılıklı hisleri olduğunu fakat hazır olmadığını ve erken olduğunu söyledi (böyle çok küçük falan değiliz derslerden dolayı sadece) ben de aynı şekilde düşündüğüm için zamana bırakmaya karar verdim. Benim bu arkadaşım da aslında baya nasıl desem aynı anda 50 tane kıza yazacak bir tip. Bir gün bana en yakın arkadaşlıkların en iyi ilişkiye dönüşebileceğini söyledi ve ardından ikimizi düşünüp düşünemeyeceğimizi sordu. Ben de sevdiğim çocuk bana hiç yazmadığı için gerçekten çok üzülüyordum ve o sıralar da kimseyle konuşmuyordum baya yalnızdım diyebilirim. Onun bu teklifini duyunca birden kendimi değerli hissettim sadece bu kadar. Normalde asla sevgililik tekliflerini kabul eden bir insan değilim okul yıllarında erken olduğunu düşünüyorum ama o gün nedense kabul ettim ve ardından da reddedemedim. Ben de biraz hoşlanıyor olabilirim ama bu kabul edeceğim anlamına gelmez. Neyse bir iki gün geçti aradan öyle konuşurken bana güzelim demeye başladı, işte yanındayken bir anda elini tutabilirim, anlık gelişen şeyler olabilir 0pü$me gibi dedi ben de temastan hoşlanmadığımı açıkça belirttim ve böyle bir şey olursa başkalarının öğrenmesinin benim gözümde onur kırıcı bir şey olduğunu ifade ettim, fakat kendisinin anlayacağını düşünmüyorum çünkü benim gibi hayatında hiç sevgilisi olmamış bir insanla saymadığım kadar kişiyle çıkmış birinin aynı duyguyu yaşamasını bekleyemem. Ben sadece korkuyorum biri öğrenir diye. Şu an yakın arkadaşıma söyledim sadece. Ayrıca bunu sevdiğim çocuğa bir ihanet gibi görüyorum ama bilmiyorum. Sizden ricam lütfen beni sertçe yargılamadan ne yapmam gerektiğini ister büyüğüm olarak öğüt verin ister dostane bir tavırla öneri sunun. Ama ben böyle bir şeyi istemiyorum sanırım ve her saniye aklımda içimi kemirip duruyor. Sevgi sözcükleri ve fiziksel ifade biçimlerini küçüklüğümden beri sevmem ve hoşuma gitmez, rahatsız olduğumu düşünüyorum ama bilmiyorum. Benim yaşadıklarımı yaşayan tecrübeli biri var mıdır acaba?

Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca ben kendimi edepli ve mesafeli biri olarak görüyordum. Kendime gerçekten yakıştıramadım sanırım.
Güncellemeler
+1 yıl
istemiyorum istemiyorum dedim şu an başka birini seviyor ve takıntılı oldum. aferin bana.
Biriyle sevgili oldum ama gerçekten korkuyorum?