Beni seven biri var ama çok korkuyorum?

Lütfen okuyun çok akıcı şekilde anlattım.

21 yaşındayım, bu zamana kadar hiçbir erkekle konuşmadım. Elim yüzüm düzgün, karakterim düzgün, okuyorum. Hiçbir erkekle konuşmamamın sebebi eskilere dayanıyor. Ben eskiden çok çirkin ve sevimsiz bir kızdım, bu yüzden çok alay konusu oldum, dalga geçildi, içime kapandım, depresyona girdim. Daha sonra kendime baktım, 17-18 yaşlarında, yeni deyimle “glow up” geçirdim. Benimle konuşmak isteyen, beni babamdan istemek isteyen çok oldu. Ama ben hiçbiriyle konuşmadım, hepsini tersledim, korkuyorum bilmiyorum yapamıyorum. İçimde hep bir endişe var, büyüdüm, her şey geçmişte kaldı, ve herkes aynı değildir bunları biliyorum ama yine de olmuyor.

Benim annemin dayı oğlunun oğlu, yani annemin kuzeninin oğlu, beni bir düğünde görüp çok beğendi. Daha önce hiç görüşmemiştik yani birbirimizi sadece isimden tanıyorduk. Ailesi iyi, kendisi iyi efendi adam, alkolü sigarası yok, eli yüzü düzgün, dinde imanda, çalışıyor hayatını iyi kazanıyor, evi ve arabası var. Annesi babası iyi insanlar hem ailem de tanıyor. Adam benimle tanışmak istiyor ama ben çok korkuyorum dediğim gibi yani içgüdüsel bir şey mi psikolojik bir şey mi artık her neyse bunun önüne nasıl geçerim hayatım akıp gidiyor ama korkudan hiçbir şey yapamıyorum 😔

Beni seven biri var ama çok korkuyorum?