Ya bi ilişkim olsun istiyorum ama konustugum kişilerle flörtten ilerisine izin vermiyorum veremiyorum buluşmaya korkuyorum iliskiden korkuyorum sıkılıyorum hemen niye böyle oluyo ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamlar,
Flört dönemleri bir ilişkiye başlamak için en önemli süreçtir sen bu süreçte flört ettiğin kişilerde belkide yeterince güven alamadın ve kafa yapısı olarak uyuşamadın bir insan her zamanmı yanlış kişilerle flörtmü eder diye sorarsan evet bazı insanların başına gelebiliyor ve bu yüzden sende erken soğuma ve buluşma korkusu yaşanıyor o kişiye ısınamadığın için ciddi bir ilişkiye başlama korkusu olduğu buluşmalara gidemiyorsun bir diper sebebide kendine olan güven sorun olabilir yüz yüze gelindiğinde beğenilmeme korkun olabilir bu sorunu yaşan insanlarda var ve bu yüzden flört dönemlerini ciddi bir ilişkiye dönüştüremiyorlar bu durumu atlatmadın bir çözümü var kafa yapısı olarak uyuştuğun bir insanla cesaretini toplayıp buluşmayı dene ve bu korkunu ancak bu şekilde atabilirsin içinden..00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
- +1 yıl
güven ve bağlanma sorunu
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet ya hiç güvenemiyorum hiç nasıl asicam onu da bilmiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İlerisine izin vermek zorunda degilsin ki
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Mantıklı ama hep flört etmekte yani ne bileyim karşı taraf bi adım bekler sevgililik konusunda
- +1 yıl
Aynen bende öyleyim. Evlenmek isterse falan diye.
00 Yorumla - +1 yıl
iyi yapıyon si... atarlar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. korkma yavrum bişi olmicak P
00 Yorumla- +1 yıl
Ben bu
08 Yorumla- Soran+1 yıl
Sen asabiliyomusun
- +1 yıl
Hayır
- Soran+1 yıl
Nolucak bilmiyorum ya :/
- +1 yıl
Akşına bırak boş ver
- Soran+1 yıl
şu an biriyle konuşuyorum bisey hissedemiyorum bitirsem mi bitirmesem mi iyi de çocuk yani
- +1 yıl
Hissetmeden zor
- Soran+1 yıl
Mesaj atmasını istedigim için ekledim atmasını bekliyodum attı ve bitti hevesim kaçtı hep böyle bu 3. Kişi ya
- +1 yıl
Yüz yüze tanışmadım mı
- +1 yıl
Korkma yemezler seni
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi