Merhaba. 18 yaşındayım. Genelde güzel olduğumu söylerler :D Fiziğim falan iyidir öyle yani kendimş özvemk istemiylrum ama bş ortama girdipimde dikkat çekerim bu kadar tanım yeter 🙈 söyle ki Şu ana kadar çok çıkma teklifi vs aldım ama kabul etmedim. Şuana kadar kimseyle çıkmadım. Kendimi hep korudum. Lise aşkı falan gereksiz geldi hep. Öyle sevebilen bir insan da değilim hiç aşık olmadım şuana kadar. Bu halimden mutluydum taki üniversteye geçene kadar. Ünivertede çok yaklaşmaya çalışan oldu falan ama bazıları direkt olarak söyleyemediler. Ama bir çocuk var. Büyğk ihtimalle benden hoşlanıyor. Beynim ne kadar olmaz desede ne biliyim kafam bir karışık. Korkuyorum. Neden korktuğumu bilmeden. Ailemden değil annem çok karşı değildir böyle şeylere. babam öyledir ama. Ne biliyim aileyle alakalı değil sorun benimşe alakalı galiba. O çocuk karıştırdı aklımı. Tweetleri falan bana atıyor hissediyorum. Bakışları sonra. Yani bilmiyorum. Ben kimseyi sevmedim sonuçta hoşlanmak falan tamam da bu çocuğa ne hissettiğimi bilmiyorum. İlgisi hoşuma gidiyor galiba. Ama herhangi bir sevgili olma girişimini kabul edemem gibi geliyot. Uzun bir süre herkes için. Beynim buna endexlenmiş gibş Sizce durumum çok mu kötü ben neden böyleyim ne yapmalıyım :D lütfeen akıl verin :(
Güncellemeler
+1 yıl
:/
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar