7 gü

Epilepsi hastasıyım, babamın aldattığını bilmek ve sosyal medyadaki hareketlerini görmek beni bu kadar tetiklemesi normal mi?

Merhabalar, yardımınıza ihtiyacım var. Benim babam açık açık annemi aldatıyor, annem de bunu önemsemiyor. Benim en çok sinirlendiğim şey, babam bir siyasetçi ve dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum. Facebook'ta efendime söyleyeyim Instagram'da saçma sapan 🔞 içerikler takip ediyor ve bunu insanlar görüyor normal olarak ve insanlara dedikodu malzemesi yayıyor ve kontrol ettiğimde hiçbir şekilde bununla alakalı bir aksiyon aldığını görmüyorum söylediğim halde ve kendisiyle de konuşmayı kestim ve sinirlendim. Şu anda da başım çok fena dönüyor, kötü hissediyorum, söylemek de istemiyorum kimseye çünkü kimse açıkçası umursamıyor bu olayı. 'Kendi problemi, kendisi düşünüp buna göre aksiyon alma' diyorlar ama ben babam gibi bir insana yakıştıramıyorum ve ben içim almıyor. Sizce normal miyim, ne yapmalıyım? Az kaldı bayılacağım gerçekten, epilepsi hastasıyım ben ve hani gerçekten çok büyük tetikleniyorum.
Epilepsi hastasıyım, babamın aldattığını bilmek ve sosyal medyadaki hareketlerini görmek beni bu kadar tetiklemesi normal mi?