Annem babami sosyal medyadan aldatiyor?

Annemin babami sosyal medyadan mesajlasarak aldattigini farkettim 1 yıldır da biliyorum ama kimseye açamadım bunu annem messenger uzerinden babami aldatiyor gecenlerde bi adam annemi sesli aradi ben gordum ama o an acip konusmayi akıl edemedim anneme goturdum telefonu ama yetisemeden kapandi anneme bi adam aradi seni dedim cok gerildi kim aradi falan dedi. soguk bi sekilde bilmiyorum dedim o da ver bakayım dedi girdi bakti hani kimse aramamis bak kimse yok dedi beni ikna etmeye çalışıyordu ama ben biliyordum fake hesabi oldugunu. sabahtan aksama kadar elinde telefon var ben bakacak gibi oldugumda ya saklıyor ya baska yöne dönüp oturuyor cok belli ediyor ya da ben bildigim icin bu kadar farkedebiliyorum. gecen yıldan beri anneme bakis acim o kadar degisti ki onu cok seviyorum ama kabullenmiyorum ve zamanla sevgim de azaliyor anneme bazen hak verir gibi oluyorum cunku babam biraz sıkıntılı gibi kalp kırıcı ve kendinden uzaklastiracak laflari cok oluyor ama bilmiyorum annemin yaptigi igrencligin uzerini kapatmiyor bunlar. nasıl yapar onu da hala ama hala anlayamıyorum. artik gun gectikce kavgalari ve kavga ederken soyledikleri nefret dolu cumleler cogaliyor annemin babama karsi sevgisinin bittigini görebiliyorum bazi geceler uyumadigimda iliskiye girerken konustuklari seyleri duyuyorum annem o kadar isteksiz ki babama hic sevgisi kalmamis gibi imkani olsa bosar gibi bi hali var benim bunu anlatabilecek kimsem yok bi kardesim var ama 9 yasinda ona soyleyemem babama hic söyleyemiyorum zaten, arkadaşlarıma da soyleyemeyecegim bi konu cok sıkıstım daraldim ne yapacağım bilmiyorum 1 yıldır icimde tutuyorum bu yuku tasiyamiyorum babama veya anneme soylemeli miyim bilmiyorum babama soylersem adam belki intihara kadar gidecek cunku o annemi gercekten seviyor bunu biliyorum anneme desem aramizda hicbir sey eskisi gibi olmayacak birinin bana yol gostermesi lazim yoksa ben gun gectikce daha cok tukenecegim ve tükeniyorum da yasim genc belki ama ruhum o kadar yorgun ki..
Annem babami sosyal medyadan aldatiyor?