Sosyal medya fenomeniyim ama ailem beni kullanmaktan harap etti?

Okudum psikolog oldum. 29 yaşındayım. Evlenmedim. Sosyal medya fenomeniyim aynı zamanda bir insan kaynakları firmasında yönetici olarak çalışıyorum. Herkes bana imreniyor güzelim dikkat çeken biriyim iletişimim iyi. Giyimime aşırı önem veriyorum. İşyerinde kimseye laf söz etmem sadece işimi yaparım, üretirim de. Hakkımı da yedirmem. Bu yüzden işyerinde benden nefret eden kişiler var alıştım. Ailemin durumu iyi ama beni kullanıyor. İlk maaşımla kredi çektim verdim ihtiyacımız var ödeyeceğiz dediler ödemediler. Kimi zaman tek kuruşum kalmadı ama ödedim. Sonra evde herkesim odası var 5 kardeşiz tek benim yok gittim arkadaşımda kaldım 1 hafta eve geldim babam birikmiş paralarım kıyafetlerim her şeyimi çöpe atmış. Telafi etmedi. Yeni eve taşınacağız odan olur dedi. Üzülmesinler dedim döndüm bu kez erkek kardeşim evleniyor büyük evi ona hediye ettiler. Herkesin odası oldu yine bana yok, yatak odasında yerde yatıyorum, neden dağınıksın diyorlar. Diyemiyorum Kİ ortada her şeyi odam bile yok.. tek eve çıkarsam tehdit ettiler. Araba kullanmama 1 kere bile müsade etmediler ben kazandım biriktirdim özel hoca tuttum ehliyet aldım.. hep dalga geçtiler. Ama şimdi izinsiz arabamın anahtarını alıp benzinini bitiril koyuyorlar kapıya. Kapısını bile kitleniyorlar eskitmiş külüstürmüş.. o zaman kullanmayın dediğimde sonradan görme diyorlar. Zaten araba aldım kredi çektim kalanıyla da her ay eve alışveriş yapıyorum param da yok. Reklam da eskisi gibi yapamıyorum sosyal medyadan. Eve geliyorum kardeşlerim aşırı para harcıyor babam onlara bonkör. Bana köpek gibi davranıyorlar emir vermeye kalkıyorlar ablalarına en son tepki verdiğimde geçimsiz oluyorum. Çirkinsin insanlar neyini beğeniyor bilmiyoruz yendiğin yemek haram diyorlar. Kaçacağım odam bile yok. Bir ara depresyona girdim 6 ay ilaç kullandım bana deli diyorlar. Bunlarsan depresyona girdim ben ama bir kez daha izin vermeyeceğim. Bir savcıyla görüşüyorum şimdi yakışıklı akıllı. Ama rejim ürünlerime tatillerime ortak oluyor evlenmek istiyor. Onun da beni kullanmasını istemiyorum. Ne olur yardım edin tıkandım. ?…
Sosyal medya fenomeniyim ama ailem beni kullanmaktan harap etti?