Arkadaşlar merhaba bundan 7 yıl önce e-Nabız geçmişimde bir hastalık testi sonucum gözüküyor fakat ben bunu yaptırdığımı hatırlamıyordum. Geçen gün erkek arkadaş şifremi istedi verdim, bana bunu atıp sen ne yapmışsın vs diyerek ortalığı birbirine kattı. Ne olduğunu bilmediğimi, böyle bir şey için hastaneye gitmediğimi söyledim, sonra öğrenmek için yola koyuldum. Önce Sağlık Bakanlığı sonra hastaneyi aradım, bana sağlık ocağında yapıldığını söylediler. Aile hekimimle görüştüm, o da eksik kalan bir test olduğunu, sonradan istendiğini, genel taramalarla beraber istendiğini söyledi, korkacağın bir şey yok dedi hatta erkek arkadaşın isterse arasın ona da ayrıntılı anlatırım dedi, çok yardımcı oldu. Gidip erkek arkadaşıma anlattım, şimdi bana diyor ki ben neden soracağım, neden orada o var, genel sonuçlar yok diyor. Kendimi ispat etmek için o kadar uğraştım ki hâlâ fikrinde değişen bir şey olmadı, gururumu incitti, ben seni üzüyorsam bitsin demeye çekti konuyu. Durum çok canımı sıkmaya başladı, siz olsanız ne yaparsınız? Ben üstüme düşeni yaptım, ben de hatırlamıyorum kaç sene geçmiş, yine de öğrenmek için çaba verdim, durum bu.
6 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sen elinden geleni yapmışsın, testin neden göründüğünü araştırmış, aile hekiminle görüşmüş ve açıklama almışsın. Buna rağmen sevgilin hala hiçbir açıklamayı kabul etmiyorsa, sorun artık testten çok güven meselesidir. Ben olsam bir kez daha sakin şekilde durumu anlatırdımaile hekiminin açıklama yapmayı teklif ettiğini söylerdim. Buna rağmen bana inanmıyorsa, sürekli kendimi ispatlamaya çalışmazdım.
Sağlıklı bir ilişkide şüpheler konuşulabilir ama karşı taraf makul açıklamaları sürekli reddediyorsa, bu ilişkiyi yıpratır. Güven tek taraflı çabayla kurulmaz İki tarafın da buna katkı sağlaması gerekir.
ne testi ki bu? erkek arkadaşının senden e-nabız şifreni (nereden aklına geldiyse o uygulama ne alaka yani hahah) istemesi ve tek tek kurcalaması bile çok problemli bir davranış değil mi zaten.. ne bu, teftiş mi. bence sana yaptığı çok saygısızca ve onur kırıcı. sağlıklı bir ilişki yürümez böyle bir insanla. ben olsam kanıtlamaya bile ihtiyaç duymazdım bunu saygısızlık olarak görüp. sinir bozucu
Yine de aklında bir şey kalmasın diye araştırıp öğrendim buna rağmen hala devam ediyor ilk defa bu kadar soğudum yarın ispat edemeyeceğim bir şey olsa napabilirim
Ben bakireyim ve ilişkim yok dememe rağmen jinekolog ek olarak HCG baktırmıştı sanırsam...
Bunda sıkıntı görmüyorum, doktorlar bazen bize sormadan emin olmak için fazladan değerlere bakıyor. Eğer inanmıyorsa sktrsn gitsin...
Ben de anlatmaya çalıştım nasıl böyle bir şey yaptırabilirim imkanı yok
Zaten yurtta istediler demişsin. Bazı yurtlar kontrol ediyor, hastalık varsa kabul etmiyorlar.
Hepatit sadece cinsel yolla bulaşmıyor ki? Dışarıda baslı demire bas ya da kedi tırmalasın aşısı yapılır ve analiz istenir.
Sevgilin cahil kısaca eğer anlamıyorsa yol ver gitsin. Gencecik kızsın, daha iyilerine layıksın.
O kadar haklısınız ki kendime çok kızıyorum bi de vakit harcayıp ağlayarak ispat etmeye çalıştım utanıyorum
Doğru sadece cinsel yolla bulaşmaz tespit çok doğru
Özellikle kız yurtlarında tarak özel eşya kıyafet paylaşımı bile yapıyorduk biz
Öyle yapmanız size zarar verir
Şer görünen de hayır vardır ben elimden geleni yaptım inanıp inanmamak sana kalmış yapabileceğim bir şey yok deyip dik dur gerekirse resti çeken sen ol
İyi de normal kan tahliliyse bunun neyini kafaya takıyor veya orada sonuçlarda ne gibi bir şey var da dellendi bu kadar? Kafasından ne geçiyor
Hepatit c ve b testi gözüküyor nefatif olarak o dönem lisem yeni bitiyordu neden istediler yurttan mı istediler bilmiyorum yurdu bile aradım özel bi yurt
E ne güzel işte negatif çıkmış olsa daha mı iyi. Hepatit c zaten direk öldürüyor sarılık yapıyor karaciğeri bitiren virüs. Buna sevinmesi gerekiyor.
Neden erkek arkadasina böyle bir kişisel şifreni veriyorsun? Kocanin bilmesine bile gerek olmayan bir kişisel alan! Ne safsiniz kizlar niye bu kadar safsiniz! Beyninizi de mi erkeklere teslim ediyorsunuz bir erkek cinsiyeti ile karşılaşınca?
hastalığı yazsaydın kürtaj mı oldun hastalık mı kaptın nerden anlayacaz şimdi
Yazamadım seviyem yetmediği için hepatit C ve b sonucu doktor artık bunu kesici yaralanmlalarda da yapıyorlar askere gidenlere de diyor
geçmişten bahsetmediysen doğru bi tepki aynısı benim başıma gelse
ciddi düşünmezdim demek geçmişte olmaması gerekn kişilerle olunmuşki test yaptırılıyor diye düşünürdüm
Hayır ilk birlikteliğim kendisiyle ve en ufak şeyleri bile anlattım
neden yaptırdın o zaman bu test herkese mi yapılıyor
Doktorun dediğine göre genel taramalarla beraber tam kan değerlerine bakılmış ben bunun için özel bir test yaptırmam
bunu onada söyle o zaman güvenilir bi cevap gibi duruyor
Daha fazla açıklama yapmalı mıyım
hastalık testi üzerinden neden bu kadar öfkelendiğini anlamadım ben. kadın doğum bölümüne mi aitti?
Bu kadar saçma bir olay olamaz gram saygısı yok sana hala peşindesin yazık
Üzülsem de haklısınız
Ne kadar kendine seviyorum desen de kendine saygın olsun ve ayrıl böyle bir ömür geçmez her şeyi saplantı haline getirecek bir karaktere benziyor. Ne buluyorsunuz böyle takıntılı insanlarda hiç anlamıyorum orası da ayrı
bu ne hastalıgı ki ayrıca geçmiş gitmiş bir şey neden bu kadar üzerine geliyor açıklama yapmana ragmen
Hepatit C ve b akla ilk gelen birliktelikle bulaşması o yüzden konu buraya kadar geldi çok sinirliyim
Ney o AIDS testi mi
Hepatit C ve b negatif bir sonuç
Sarılık mi oluyordu bu. Sarılık misin yani. Olumsuz yanları ne
Hayır böyle bir durum yok hastalığın detaylarını bilmiyorum ben de
Anlamadım cevabını. Hepatit c , b nedir, sende hepatit c, b mi var.
Hayır yok test gözüküyor sadece negatif
O halde tekrar onların testini yaptırıp hepatit olmadığını teyit edip onunla beraber doktorun karşısına oturacaksin
Uğraşma bence
sherlock gibi herif
Yanlış kişiye yanlış şüpheyle ama haksız yere
o da senin bahtsızlığın
Tekmeyi basar hadi ordan git derim
Bende de var o
Bahane aramış odun
ayrilirim