6 sa

Sevgilim e-Nabızdaki hastalık testi yüzünden bana güvenmiyor, siz olsanız ne yapardınız?

Arkadaşlar merhaba bundan 7 yıl önce e-Nabız geçmişimde bir hastalık testi sonucum gözüküyor fakat ben bunu yaptırdığımı hatırlamıyordum. Geçen gün erkek arkadaş şifremi istedi verdim, bana bunu atıp sen ne yapmışsın vs diyerek ortalığı birbirine kattı. Ne olduğunu bilmediğimi, böyle bir şey için hastaneye gitmediğimi söyledim, sonra öğrenmek için yola koyuldum. Önce Sağlık Bakanlığı sonra hastaneyi aradım, bana sağlık ocağında yapıldığını söylediler. Aile hekimimle görüştüm, o da eksik kalan bir test olduğunu, sonradan istendiğini, genel taramalarla beraber istendiğini söyledi, korkacağın bir şey yok dedi hatta erkek arkadaşın isterse arasın ona da ayrıntılı anlatırım dedi, çok yardımcı oldu. Gidip erkek arkadaşıma anlattım, şimdi bana diyor ki ben neden soracağım, neden orada o var, genel sonuçlar yok diyor. Kendimi ispat etmek için o kadar uğraştım ki hâlâ fikrinde değişen bir şey olmadı, gururumu incitti, ben seni üzüyorsam bitsin demeye çekti konuyu. Durum çok canımı sıkmaya başladı, siz olsanız ne yaparsınız? Ben üstüme düşeni yaptım, ben de hatırlamıyorum kaç sene geçmiş, yine de öğrenmek için çaba verdim, durum bu.
Sevgilim e-Nabızdaki hastalık testi yüzünden bana güvenmiyor, siz olsanız ne yapardınız?