Sağlık Sevgilimle opustum ve opusmekle alakali bi hastalik gecti mi bilmiyorum yarin hastaneye gidicem kan testi vericem? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 bunla alakali bi sey cikar mi acaba babam falan da olucak cunku bi tirstim Güncellemeler+1 yıl bilmiyor da yni sadece opustum ve bi sey olmus mudur bilmiyorum hastane de de bunla alakali bi sey cikar mi onu soruyorum Sevgilimle opustum ve opusmekle alakali bi hastalik gecti mi bilmiyorum yarin hastaneye gidicem kan testi vericem? Cevapla Fal Soruları Babalık Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et
RickRoll Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Opusmekten hastalik gecmez geciyorsa bile 1000de bir ihtimaldir 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Sağlık konusunda 803 cevap paylaştı. hamilesin hayırlı olsun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl e yuh artik jdkwfjkw Yorumla GaraGuru +1 yıl ne diyim ya öpüşmeyle alakalı hastane de ne cıkabilir ha ölmüş olsan otopside felan salyası cıkardı o ayrı eee ölmedin de Yorumla Soran +1 yıl ya ne bilim bende bilmedigimden sordum tesekkur ederim Yorumla
Erotltp Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Baban öpştüğünü mü biliyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bilmiyor da yni sadece opustum ve bi sey olmus mudur bilmiyorum hastane de de bunla alakali bi sey cikar mi onu soruyorum Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 10,9b cevap paylaştı. Fazla paranoyaksın 0 0 Yorumla
Karl_Weber Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Niye geçsin ki 0 14 Yorumla Soran +1 yıl hani tukuruk salgisi falan geciyor ya onunla alakali bi sey olur mu diye dusundum Yorumla Karl_Weber +1 yıl Sadece öpüşme mi oral vs? Yorumla Soran +1 yıl valla o dedigini bile bilmiyorum sadece opusme yani Yorumla Karl_Weber +1 yıl Cinsel bölge dil ile uyarma yani.. peki herhangi bi hastalığı mı varmış Yorumla Soran +1 yıl yo hayir hicbi seyi yok sadece opusme hastaligi falan bi seyler varmis galiba iste ondan tedirgin oldum Yorumla Karl_Weber +1 yıl Zevk aldın mi Yorumla Soran +1 yıl yani ister istemwz oluyo Yorumla Karl_Weber +1 yıl İlk öpüşme mi Yorumla Soran +1 yıl ya direkt soylesene bi sey olur mu olmaz mi diye gerildim Şu an kdjwkdj Yorumla Karl_Weber +1 yıl Ağız Kokusu vs bişey yoksa sağlıklı gibi Yorumla Soran +1 yıl ilk degil yani ara ara olan bir sey Yorumla Soran +1 yıl aynen oyle bi sey yoktu Yorumla Karl_Weber +1 yıl O zaman korkma Yorumla Soran +1 yıl tamam tesekkur ederim Yorumla
huysuzkız6677 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl kasar oldun yani 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ne alaka Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Opusmekten hastalik gecmez geciyorsa bile 1000de bir ihtimaldir
hamilesin hayırlı olsun
e yuh artik jdkwfjkw
ne diyim ya öpüşmeyle alakalı hastane de ne cıkabilir ha ölmüş olsan otopside felan salyası cıkardı o ayrı eee ölmedin de
ya ne bilim bende bilmedigimden sordum tesekkur ederim
Baban öpştüğünü mü biliyor
bilmiyor da yni sadece opustum ve bi sey olmus mudur bilmiyorum hastane de de bunla alakali bi sey cikar mi onu soruyorum
Sevgilin de bir hastalık yoksa olmaz birsey
Hastaneye neden gidiyosun ki
hamile olabilirsin bence gebelik de bak
Corona geçti
Ağzın kokmuş enfeksiyon kapmış
Fazla paranoyaksın
Niye geçsin ki
hani tukuruk salgisi falan geciyor ya onunla alakali bi sey olur mu diye dusundum
Sadece öpüşme mi oral vs?
valla o dedigini bile bilmiyorum sadece opusme yani
Cinsel bölge dil ile uyarma yani.. peki herhangi bi hastalığı mı varmış
yo hayir hicbi seyi yok sadece opusme hastaligi falan bi seyler varmis galiba iste ondan tedirgin oldum
Zevk aldın mi
yani ister istemwz oluyo
İlk öpüşme mi
ya direkt soylesene bi sey olur mu olmaz mi diye gerildim Şu an kdjwkdj
Ağız Kokusu vs bişey yoksa sağlıklı gibi
ilk degil yani ara ara olan bir sey
aynen oyle bi sey yoktu
O zaman korkma
tamam tesekkur ederim
kasar oldun yani
ne alaka