Merhaba, bugün HPV olduğumu siğillerim sonucunda öğrendim. Bende varsa otomatikman erkek arkadaşımda da vardır diye doktor söyledi. Ben kendi aileme söyledim. Peki sizce erkek arkadaşımın ailesi öğrenmeli mi, yani bilmemeleri bir sakınca yaratabilir mi? Çünkü duyulunca hoş karşılanmayabilir.
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sen kendi ailene söyleyince ne tepki verdiler acaba aşırı merak ettik
Bu rahatlıkla sen değil sevgilinin ailesine cümbür cemat tüm sülaleye yayın edersin
Abartma
ailelerin öğrenmesi biraz saçma geleid bana snn de onunda
İstersen seks videonuzu da al videolu ailesine izlet
Belki onun vücudu dirençlidir bişey olmaz. Tip 16 ya da Tip 18 değilse kontrol altında tutulabilir
ailesi değil ama erkek arkadaşın bilsin. bilmezse sonu kötü olur
Ailesi ne alaka ki sevgiline söyle sadece
Sevgilime söyledim ama kendisi abim genç ona da söyleyelim gibisinden konuştu bende bu hastalığı pek bilmiyorum yani cinsellik harici bulaşır mı birinin günahına da girmek istemiyorum
Cinsellikle bulaşıyor diye düşünüyorum da sevgilin niye abisine söylemek istiyor aw doktora görün
Ahahekflöwjd teşekkürler
Ne demek sevgilin de görünsün bi doktora
Evet kendisine söyledim ama onda hiç siğil vb bir durum yok ama yinede randevu aldı
Guzel
İnanılmaz tedirginim aşı yaptırıcam yarın doktorda siğilleri yaktırmak istedi pazartesi onu yaptırıcam sonrasında ne yapmam lazım bilmiyorum ya
Panikleme ya doktor zaten yapması gerekeni yapar iyi olur her sey
Erkek arkadaşın öğrenebilir de ailesi ne alaka
Erkek arkadaşıma söyledim o da diyor ki abime anneme söyliyim onlarda bilsin abim genç ona da bulaşmasın falan dedi
Ya o kadar kolay bulaşmaz ı kimse bilmiyor neyin ne olduğunu erkeklerde atlatılıyor zaten tam enfekte olmadan ortalığı ayağa kaldırmayın insanların %80’i karşılaşıyor bu virüsün türleriyle havuzdan bile bulaşabiliyor belki abisinde vardı ona bir şekilde kan yoluyla bulaştı o da sana ilişki yoluyla
Bulaştırdı. Yani sihil falan çıkmadan oraya değip bir yere temas ettirmeden bulaşmıyor zaten bu HIV gibi de değil belirti vermeden atlatılıyor bazı türleri kadınlarda kansere sebep olabiliyor sıkıntı yok
Peki hpv ile hiç arasındaki ana fark nedir doktor yüzeysel olarak hpv dedi siğili görüp onu nasıl anlayabilirim
Hpvdir hıv öyle olmaz doktor anlar zaten onu direk
Ne alaka ailesi delimisin sen
Söyle bence