Devlet hastanesinde hpv makat siğili yakımları ücretsiz mi? Sgk var ise
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet ücretsiz geçen ay yaktirdim
Ne kadar sürdü çok acıttı mı
Tek muayenede yaktı mı hepsini habire gidip gelmeye gerek kaldi mi
Küçüktü benim ki temiz ve titizim yakıldı dikkatli şekilde yarayi korudum temizledim sorun yok. Testlerim de tertemiz zaten. İğne yapıyorlar lokal anestezi tam sigilin içine yaptılar o acıttı anlık olarak
Tek muayene bitti mi?
Muayenede*
Evet bı taneydi tekrar etmedi. Temizliğe önem vermek gerekiyor kremi düzgün sürmek lazım dikkat etmezsen o cogalabiliyormus.
Nasıl sürücez ki siğilin üstüne değil mi işte
Evet. Ben sirke ile temizlerim günlük duş alırdım yani elimden geldiğince belki daha fazlası ile dikkatli temizledim
Sirke tahriş etmez mi asit sonuçta
Kreminin adı neydi içerisinde salisilik asit mi bulunuyordu?
Antibiyotik kremdi furacin fucadin iki tane kremden biri yeterli
Ilık suyla kimyasal kullanmadan temizlemek sonra kurulamak kuru bırakmak hijyen açısından yeterli dimi zaten yeme içme açısından kötü alışkanlığım yok da
Evet mumkumse çıplak dolaş gün içinde daha hızlı iyilessin. Benim öyle fırsatım olmadı 3 4 haftada iyileşti. yani şu an yeni topladi. Çıplak dolassaydim 2 haftada iyileştirdi
Ne alaka ciplak dolasmak? Pamuklu iç çamaşırı giyersin olur biter kiyafetli olmaktan mi kapildi sanki de ciplak olunca iyileşsin
Hava almıyor öyle. Yara oluyor kabuk süreci oluyor giyinik olunca ister istemez nem oluyor buda kuru kalmasında engel oluyor. Kuruması lazimki kabuk atsın ve yeni deri oluşsun.
Pamuklu ic camasiri ile hava aliyor bu yuzden pamuk tavsiye ediyorlar zaten. E ciplak dolasma sansimda olmadigina göre?
Nemli tutmican iste kurilican habire
Bilmiyorum fikir verdim evdesindir fırsatın olabilir diye düşündüm. Yaşadığım şeyleri anlatiyorum öyle
Testi sigiller yakilmadan once mi yaptilar?
dayı senin testiste mi çıktı
Evet testi ne olur ne olmaz diye yaptırdım
Ne kadar sürede cikti test sonucu? Devlette 1 ayda cikiyormus dogru mu
badici kardeş kasik mi denir oraya nasıl tarif edeyim bilemedim. Bel varya onun altında kıl çıkan yerler varya orada penisle veya yumurtayla alakası yoktu çıkan yerde
3 günde çıktı sonuç benim
İyi bari testi de mi ucretsiz yapiyorlar ki
dayı seninki daha kolay temizlenmesi vücuttan. erkek olduğun için çabuk atarsın vücuttan
Ücretsiz evet ama siğil yakmaya para alıyorlar SGK karşıladı sanırım bı kısmı da katkı payı olabilir eczanede verilen para varya hani
Katkı payi ne kadar odedin mi sen
Badici kardeş evet erkekler kolay temizleniyor neden oldu inan hiç bilmiyorum
345 TL SGK tarafından karşılanmıştır yazıyor mesaja baktım şimdi operasyon diye geçiyor ya ama bir kisminj bize yaslamislardir illaki. 50 100 TL falan alırlar bence eczanede
Mesaj mi
dayı senin olay nasıl oldu öyle sevgili felan mı
Ben sgk liyim ama babamdan herhalde bilmiyorum tam olarak. Mesaj ona mi gidecek
Sms olarak atmışlar ya SGK atmış ona baktım 345 yazıyor.
Babami gider benim sms de o zaman
Babama mi*
Mesaj babana belki gidebilir SGK numarasini sil babanın e devletini biliyorsan ,🤣
E ben ne bk yicem iyi oldu soyledigin anasini satiim
E devletini biliyorum da numarasini silsem anlar mi ki
Anlamaz numarayı nasıl silsigini belki kayıtlı bile değildir oraya özel olarak kayıt etmek gerekiyor çünkü.
Badici kardeş özel durumlar karışık anlatamam maalesef ama hizliydim bı dönem baya kimin ne olduğunu anlayacak kafam da yoktu pilottum hep
Ücretsiz