Ben de niye yapıyonki dedim baskasıyla, eğlenmeyelim mi dedi. Sonra ben gerçekten üzüldüm arabada Ba ya yüzüm düştü seslendi 4 kere bakmadım falan sonra ayrılırken ben malım mal mal bi adamım falan dedi tekrar her zamanki gibi... Sonra tamam dedim artık son kez öpeyim öptüm gittim. Giderken önümden geçti yine arabayla kornaya bastı gülümsedim. Yani bılmıyom sevmek istemiyorum ama gözüm doldu öyle diyince o...
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hpv ömür boyu sürecek sürekli ilaca bağımlı kalıyorsan ben sevgilin olsan senin * . n korum yani.
@rodrigo31rodri22 harn mu
Yoo o nerden çıktı vücuttan atılıyo ve ilacı da yok ki kendin atıyon sağlıklı beslenip falan kaptıktsn sonra bile aşı olma imkanı var yani doktor diyo ol diye
Baştan söylemedin mı HPV olduğunu
Söyledim de sence hala aramızda bişi var mıdır. Bu anlattıklarıma göre
hpv daha önemli dikkat etmelisiniz herkese bulaşır yoksa
Baskasıyla yaparsa zaten bulastırsın oh kfnfnfn
Sevdiği olacak o da hasta olacak harika bişey bu 😀😀
Ama hep takarak yaptık sence geçmiş mıdır hpv16 vardı bende ve diğer+ siğil yapan türü yok dedi doktor. Taksan da geçiyo mudur ki acaba
Kendinizi düşünmeyin sadece ciddi bir hastalık rahim kanserine bile çevirebilir diye biliyorum
Geçiyor öpüşme ile bile geçer
Bu öpüşme olayı efsane değil mi ya emin değilim ben
Öyle geçmez heralde bılmıyom
Evet benm hem rahim ağzında yara vardı yara olunca hpv daha çok nüfuz ediyomuş 😀😀 taktırdım ama hafif kaldı doktor o küçük kalanı da yakmadı artık doğumda zorlanırsun dedi. Cnslk oluyo mu diye de sordu. Hpv olmasını da bilmesine rağmen ellemdi bidaha. Sanırım yara + hpv cidden aşırı riskli bunu ben bile bılıyom internette gördüm ama devlet doktor uydu işte
Ben de bıda gitmedim. Zaten daha biyopsi alınması lazm yaktırınca parça da kalmıo ya da yakılmıs yerden mi alıncak falan hiç bılmıyom ya hiç gidesim yok biliyor musun :/ korkuyorım yani 20 yasına yeni girdim daha ya
Geçer hpv de iyi araştır dikkat et artık başka kimseye bulaşmasın
Tamam saolasın
O doktor ilgilenmediyse başka doktora gidebilirsiniz öpüşme ile bile bulaşabilir
Sana kimden gecti awk
Nede ki
Sence hala aramızda bişi vae mu onla
Fazla lacka geldi
Laçka derken
hpv nasıl kaptın
Bu mu önemli olan ya onu mu soruyom ben
evet
boş ver sen ozmn
neden ayrıldınız, o önemli
Sevgili deildik sanki ama yine de isteyen biriydi öyle düşün heves bırakmadım gbı öyle zamanlae geçirdik o yapmama engel oluyodu baskasıyla şimdi ilk defa o dedi böyle ben sadce onla yaparken artık...
Sence hala aramızda bişi var mı olsa nolcak mı demeliyim yoksa bu saatten sonra
?
duygusal f*ck bu, ben pek ihtimal vermiyorum
Evet gerçekten öyle ya öyle bişi var mı ki hatta 😀😀 benim sevdiğim bişi ama. Yine de sadık bir insan seviyorum da neden duygusal fb olayım ki illa
Ama neden seviyom bılmıyom dediklerine dikkat etmiyor beni tanımasına rağmen galiba cidden ihtimali yok çok anlattım çünkü ona alıngan olduğumu falan . ilk başta be iki inadına diyodu gazinoya gittim falan eğlendim diye falan ama bu sefer cidden anlamaya basladı sanki ben malım demeye basladı.
bence tek amacı seksti zaten onun, kullanılıyor olabilirsin. kendini bu şekilde kullandırtma. bazen aşk mantığın önüne geçer, bu konularda dikkatli ol
İlk başta ben sevdiğini anlamıyodum sonra da o anlamamaya baslamıs olabilir mi. Aldatma gibi şeyler yapmasaydım bunu daha iyi anlardım ya eline koz verdim her şeyi yapsam nolcak sen aldattın diyo. Halbuki durduk yere aşkım demeye baslamıstı. Sevgi mi bıraktın falan diyo sevgili değildik zaten dediğimde de. Sadece onu sevmemi istiyodu ama o geçmişte biz neyiz, iyi ki fb demedın felan diyodu ne blm ya amacı neyse ne işte. ama şöyle bişi de var erken bosalması oldu dün. Bazen tam srtleşmiyo ondan korkuyo bence. Bu yüzden erken geliyo. Sonra hpv yüzünden mi sence diyo. Ben de yokne alaka özlemişsindir diyom. Test dd yaptırmadı hala merak edıyom ben de takmamıza rağmen geçmiş mdir merak edıyom bende hpv16 ve diğer pozitif ama siğil yapan türü yok. Başka arkadaşlarım da vardı takmadan yaptıgım.
Ama geçtiyse mutlu olurum. İlk başta beni düşünüyon deme felan diyodu. Ben her seferinde yakmayalım geçen geçti zaten diyom. ama takıyo hep. Benm boğazıma da geçmiş mıdır ya 😀 sonuçta taksak da aşağı kısmına kndm geçirmiyosa açıkta kalıyosa orası temas ediyosa boğazıma da hpv geçer boğazımda kanser olurm diye korkuyom
yaşlar kaç
Ben 20 o 26