13 sa
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ameliyat
Bir keresinde karnımın alt bölgesinde baya ağrı hissetmistim. Sanırım enfeksiyon kapmistim o çok kötüydü. Bi kerede benim elime bisey oldu hareket ettiremiyordum sanki böyle takilmisti bende elimle tutup eski haline getirdim ama fena acımıştı. Elime sıcak bir his geldi, bir kaç gün ağrısını hissettim.
Geçmiş olsun tekrarı olmaz insAllah
cok detay vermiyim ama bicaklanmistim, belki de ilk defa boyle bi sey yasandigi icin oyle gelmistir bilmiyorum. hayatimda daha ust duzey daha yakici bi aci hissetmemistim, birkac kere de ameliyat oldum ama yine de bunun kadar agir hissettirmemisti
Geçmiş olsun
tesekkur ederim
Rica ederim 🙏
Hepinizin bildiği üzere estetik yaptırdım ameliyattan çıktıktan 2 saat sonra falan burnum çok ağrıyordu 1 saat arayla 2 tane ağrı kesici iğne vurdular ama geçmek bilmiyordu kendimi camdan aşağı atacaktım o derece bir ağrı
bilmiyordum rinoplasti mi
Oha nasıl bilmiyorsun geçmiş olsun dedin ya soruda evet rinoplasti
kafa kalmadı ki bende ameliyat sonrası acıyı çok çok iyi bilirim Allahını seversen bir igne vur istedigini vereyim diyormuşum hemşireye :D
Bende oldum hiç ağrım olmadı
Benimki oldu dkdkdks
@_-Dream-_ ne ameliyatı oldun
Burun
@_-Dream-_ sizinki çok farklı bir alan benimkinde acısız uyanma şansın yok
Seni biliyorum kolay değil
Allah kimseye yaşatmasın
Amin
Amin
Çok şükür öyle büyük bir şey yaşamadım. Küçükken bisikletten düşününce canım çok yanmıştı. Sanırım psikolojik olarak da etkilenmişim, birkaç gün rüyalarımda hep o düşüş anımı görüyordum
Daha büyüğünü yaşamaman dileğiyle
Amin teşekkür ederim
🙏💐🙏
Yine büyük bir acı sayılmaz ama safra kesesi ameliyatı oldum 2 yıl her gün taşların sancısını çektikten sonra ameliyat ettiler birde ameliyat sürecinde dikiş yerleri falan acımıştı o kadar.
Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim
Rica ederim 🙏💐🙏
Akciğer zarı iltihabı olmuştum bir ara 5 6 serumla anca kendime gelmiştim, o kadar ağrısı yoğun bir şeydi ki ölmeyi bile diledin yani. Nefes alınmıyor bile anca yaşayan bilir
Kolum da yüksekten düşmeye bağlı olarak kırıldı da onda pek bilincim yerinde olmadığı için ağrısını hissetmedim
Geçmiş olsun kötüymüş :(
Teşekkür ederim geçti gitti zaten 🙂
çok şükür Rabbim tekrarını yaşatmasın
Yumurtalık kistli ameliyatı olmuştum. İyileşirken ki acısı coo kötüydü. Ailem olmasaydı yataktan kalkamiyordum.
Geçmiş olsun
Sağol
Akciğerden ameliyat olduğum gecesi çok müthiş acılar çektim. Narkotik serumlar bile dindirmedi acılarımı
kalp ameliyatı oldum ilk uyanma esnasında yaşadıgım agrı benimde hayatımda üstüne bir acı yaşamadım yaşamamda inşAllah
Geçmiş olsun
İnşallah bir daha yaşamayız
amin inşAllah
Benim yaşadığım en büyük fiziksel acı üstüme kaynar su dökülmesiydi. O anki yanma hissini tarif etmek gerçekten zor.
aman diyim düşünmesi bile korkunç geçmiş olsun
Teşekkür ederimm 🙏🏻🤗
rica ederim
Siz hiç torsiyon geçirmemişsiniz ki. Allah düşmanıma yaşatmasın. Yok böyle bir acı.
geçmiş olsun
Teşekkürler geçti gitti.
çok şükür
Motor kazasında kolum kırılmıştı, kuyruk sokumu kemiğim kırılmıştı
geçmiş olsun motor kullanmaya devam mı peki?
Hayır
Teşekkür ederim bu arada
Rica ederim bende aldım bir ara bir kaç tehlike atlattım öyle kaldı kaldı motor en sonunda sattım
Babam sattı, bir kızım var onu da kaybetmek istemiyorum dediği için ben de itiraz etmedim
en iyisini yapmışsın kıymetlisisin onun korkutmamak lazım
Canımdan çok sevdiğim şeylerin kayıpları...💔
üzücü
Evet😔
Allah yaşatmasın ne diyim 🙏
Ameliyat sonrası tampon değiştirme sırasındaki acı hıyy anlatılamaz
tahmin edebiliyorum benzerini yaşadım
Kanser kolumdaki sinirleri sıkıştırmıştı balon gibi şişmişti kolum çok acıyordu kendimi hastaneye nasıl zor atmıştım anlatamam ….. yerlerde yatıyordum acıdan
Belimdeki çıban enfeksiyonlamıştı ama sıvı irin değil artık katılaşmış ne oturabiliyodum ne yatabiliyodum ne kalkabiliyodum ne hoşki ben bunlari bile yapamazken hastanede uyuşturmadan sıkıp sonu gelmeyince neşterleyip cımbızla temizlemişlerdi hastane ayağa kalkmıştı tabi 😆
Planya bıçağı parmağımın ucunu gütmüştü tırnakla beraber ilk darbesi neyse ama iki üçüncü darbede ruhumu çekti elimden
Bir keresinde serçe parmağımı sehpa'nın kenarına vurmuştum
5 sene önce Crp aşırı yükselmişti Hastalanmıştım ama beter birşeydi 2 kez anne oldum o acılar beni o kadar yıpratmadı ağrıdan bayılacak derecedeydim Allah bir daha yaşatmasın
Düşme kesme dikiş atılma neyse de bel fıtığı oldu zaten yaşam standartlarımı da zorluyor
Hic bi yerimi kırmadım, ameliyat olmadım, bı yerden düşmedim. Sadece adet sancısı onuda her kız çekiyor. Yani yaşamadım fiziksel acı regl dışında
Tcz var fiziksele girerse, girmezse de bacağımı kırmıştım
Acı eşiğim düşük olduğundan her boka canım yanar 😁
Ne sen sor ne ben söyleyeyim.
El Bileğim Kırılmıştı Ve Neredeyse Bayılıyordum.
Çocukken yediğim dayakları unutamıyorum
Belim kırılmıştı. Oydu
Yatakta mı oldu olay
@yyaramazcocuk hayır tabiki. Bir kaza gecirmistim
Geçmiş olsun bende fantezik bir şey sandım kusura bakma kwkdowkdowoe
@yyaramazcocuk önemli değil.
Sohbete açık mısınız acaba
@yyaramazcocuk maalesef
Öyle bir şey yaşamadım 🤲🏻
Motorl kaza yapmıştım büyük demir burunuma gir ge elim kırıldı
Köprücük kemiğim kırıldı
kolum kırıldığındaki agrı
Parmaklarım kırılmıştı baya canım acımıştı
Ayağımı kırdım
geçmiş olsun
Kıl dönmesi tedavisini olurken
Ayagima bisiklet zinciri girdi
Kolumun kırılması
Diş ağrısı
Böbrek taşı sancısı.
Nasıl oldu derken, ağrıyı mi tarif etmeliyiz?
Yok anladım onu bazıları çok ekstrem örnekler oluyor ya ondan öyle sordum
Anladım
Boynum kırıldı daha ne olsun
Ayak kırığı
Balkondan düştüm😔
Parmağım kırılmıştı