Diğer Yaşadığınız en büyük fiziksel acı neydi? Serkan3207 Takip Et Guru Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hayirlayin Güncellemeler+1 yıl Güncel Yaşadığınız en büyük fiziksel acı neydi? Cevapla Fizik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. Burun ameliyatı 0 0 Yorumla
vesvesex Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 363 cevap paylaştı. Kavgada şeyime diz yemiştim hala unutamıyorum o acıyı 1 1 Yorumla Serkan3207 +1 yıl Evt kötü olmuş Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 8,1b cevap paylaştı. ameliyattan uyandıgımda çok keskin bir agrı hissetmiştim onun üstüne agrı yaşamadım Rabbim yaşatmasında 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Anal seks yapmıştım 2 12 Yorumla Uuuu111 +1 yıl Acısı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Uuuu111 anlatılmaz Yorumla Uuuu111 +1 yıl Günaydın o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Uuuu111 Günaydın Yorumla Uuuu111 +1 yıl Konuşmak isterim Yorumla Uuuu111 +1 yıl Uyudun mu Yorumla Serkan3207 +1 yıl İlk anal her zaman acılı olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet öyle oldu Yorumla Serkan3207 +1 yıl Çok mu acemi biriydi Yorumla Serkan3207 +1 yıl Anlatmak istermiydin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır acemi deildi Yorumla Serkan3207 +1 yıl Aslında o kadar olmaması gerekiyor Yorumla
SonBoyBükücü Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hatırlamıyorum ama dudağımı kestiğim gün olabilir 1 8 Yorumla S4udade +1 yıl Elini kesersin parmagini kesersin anlarımda dudagını kesmeyi nasıl başardın Allah aşkına? Yorumla SonBoyBükücü +1 yıl Bilmem 2 yaşındayken elime makası alıp üst dudağımı kesmişim Yorumla S4udade +1 yıl Maksadın neydi? 😂 Yorumla SonBoyBükücü +1 yıl Belki de Türkiye’de yaşadığımı fark edip önden biletimi kesmek istemiş olabilirim Yorumla S4udade +1 yıl O zamanlar durumlar çok iyiydi ama Yorumla S4udade +1 yıl Bu arada min kaç cm boydan büküyorsun clqpfoepspd Yorumla SonBoyBükücü +1 yıl @S4udade boydan kastık erkek Yorumla S4udade +1 yıl İyiki boyum uzun. Zarar verme bana Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Ağrı vs galiba 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Burun ameliyatı
Kavgada şeyime diz yemiştim hala unutamıyorum o acıyı
Evt kötü olmuş
ameliyattan uyandıgımda çok keskin bir agrı hissetmiştim onun üstüne agrı yaşamadım Rabbim yaşatmasında
Anal seks yapmıştım
Acısı?
@Uuuu111 anlatılmaz
Günaydın o zaman
@Uuuu111 Günaydın
Konuşmak isterim
Uyudun mu
İlk anal her zaman acılı olur
Evet öyle oldu
Çok mu acemi biriydi
Anlatmak istermiydin
Hayır acemi deildi
Aslında o kadar olmaması gerekiyor
Küçükken çenemin üstüne düştüm
Hatırlamıyorum ama dudağımı kestiğim gün olabilir
Elini kesersin parmagini kesersin anlarımda dudagını kesmeyi nasıl başardın Allah aşkına?
Bilmem 2 yaşındayken elime makası alıp üst dudağımı kesmişim
Maksadın neydi? 😂
Belki de Türkiye’de yaşadığımı fark edip önden biletimi kesmek istemiş olabilirim
O zamanlar durumlar çok iyiydi ama
Bu arada min kaç cm boydan büküyorsun clqpfoepspd
@S4udade boydan kastık erkek
İyiki boyum uzun. Zarar verme bana
Enfeksiyon kapip kapip duruyorum
Ağrı vs galiba
ilk giriş