Adını vermek istemediğim üniversitemde %100 burslu olarak okuyorum ailemin maddi durumu pek iyi değil açıkçası ama tüm arkadaşlarımın maddi durumu o kadar iyi ki en yakın arkadaşım bu yaz İtalya'ya gitti ben de köye geldim kendimi durmadan bir yarış içerisinde hissediyorum sınıf kinim oluştu kendimi eksik hissediyorum keşke burada okumak için bu kadar çırpınmasaydım
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne alaka ben de tatile vs gitmiyorum insanların kendileri için yapabildiği şeylerin ölçüsüyle mi kendini değerli-değersiz hissediyon sen? Anormalsin gülümmmmmmmmmm 🗿
Aşkım öyle olmuyor çevrendeki herkesin durumunun senden çok çok iyi olduğunu düşün bazıları halktan o kadar uzak ki kendimi Hindistan’dan gelmiş gibi hissediyorum
Sadece iyi olanları görüyorsun bir de durumu kötü olanları gör şanslı hisset.
İnsan ister istemez kıskanır ya bence çok can sıkıcı durum gerçekten. Nerde okuduğunu merak ettim
Adını vermek istemiyorum
Peki
Düşüncen yanlış sen oraya okumayı gttin başkalarıyla yarışa değil herkesin eksikliği olur önemli olan insanlığı eksikliği olmasın
Öyle ama öyle olmuyor işte onlarla dışarı bile çıkamıyorum yetişemiyorum yani yurta arkadaşım var ama üniversitede pek arkadaşım yok
Haklısın ama işte bunları görerek meslek sahbibin şart oldunu anlaman lazım kendi maaşın oldumu herşeyin olur madem bu kadar yalnzsn en azından hoşuna giden bi erkek arkadaşın olsun senle her zaman ilgilenir en azından
Bence de keşke vakıf değilde devlette okusaymışsın benimde durumu olmayan ama koçta burslu okuyan akrabam var biyografisine de koca koca yazmış mezun oldu köyde patates topluyor yazık valla ama yapacak bırsey yok
Bölümü kötüdür onun ben tıp okuyorum işsiz kalacağımı sanmıyorum
Canım tıp okuyorsan ne güzel işte tabii iş bulursun ileride seninde bir çok fırsatın olur merak etme o günler için bu yoldasın.
Saçmalama mezun ol güzel bir işin olunca sende onlar gibi gidersin inşallah öyle düşünme vesvese yapma yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin
Derslerinize odaklanın ailenizin durumu zaten iyi değil madem o zaman güzel bir gelecek için kim nereye gitmiş ne yapiyor diye düşünmeden çalışın.
Erkoları kullanmayı öğrenirsen bu farkı sıfırlarsın baby
Kimseye boyun eğmemek için okuyorum zaten erkekler ne alaka
Kimseye boyun eğ demedim zaten baby kullanmayı bil dedim ikisi çok farklı
Zengin dogmadik zengin de olamicaz gibi
Bölüm ne abla
Tıp
Kasma o zaman