Güncellemeler
+1 yıl
Ümügünü sıkmalımıyım, Sakinmi kalıp insan gibi konusmalımıyım, Konuşmaya bile değmezmi Yoksa?
1.5 Aylık evlıyız eşim twitterında Bu semtte hasım kurşunuyla ölmekte var seninle gözgöze gelmekte../Ah bu rüyaların gözü kor olsun/Sen alışmışsın güneşli günlere ben gecenin dördü beşiyim diye falan tweet atıyo neden olabilir? Yeni evli biri böyle neden tweet atar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Normal değil ama sen yine de saldırmadan önce konuşmayı dene
İlk bu sözler ne dicen o kesin oylesine filan der sonra sen saldırrrrrr
Kesin der öyle begendım paylaştım kafanda kurma der
Affetme inanma evli birisi oylesine bile olsa boyle seyler paylasmaz
Demi paylaşmaz paylaşmamalı niye paylaşırki bi insan
Eşinle konuşmayı dene sonuca göre karar verirsin
normal mi bu peki
Normal değil gibi
Sakin kalıp konuş
Durduğun hata su an
Ne yani bu demi ben bunun sıkıyim ümügünü
Sen hayırdır ya evlisin o tivitler ne de
Bu nişanlılık zamanıda böyle şeyler paylaşıyodu şimdi profıl fotosunu falan kaldırmış twitterda falan instagramdada profılınde fotografımız vardı 2hafta once koymustu ama arkamız dönük onuda kaldırmış dün
Ben cok konusmiiim bacım 😃🤭
Allah aşkına konuş yoksa normal mi yani bu benmi böyle tribe giriyorum gereksiz yere
Şaka bi yana beyinle otur rahatsız olduğunu konuş. Ben sana akıl veremem çünkü senin evin
Kız beyinsiz koca aldım haberim yok herakde bu söylenilmesede onun farkında olup yapmaması 1.5aylıj evlıyım daha demesi gerekmıyormu
Zorla mı evlendiniz ne yaptınız?
Zorlamı evlenmiş gibi
Yani.. Evliliğe şüphe düşürmüş olmayayım ama belki hoşuna gittiği için paylaşıyor da olabilir. Aksi halde attığı tweet'ler "Yanındakiyle yaşar aklındakiyle ölürsün" tadında olmuş. Uygun zamanda güzelce konuşup, tepkilerini ölçün.
Yok şüphe düşürmüş olmuyorsun zaten düştü banada hoşuna gittiğide evliykende hoşuna gitmez ya hep bi tripcolik mesela benim instagramımda ppde bizim fotomuz var dün mesela 2hafta koydu kaldırmış gene kendini koymus yeni evliyiz sonucta normal mi bu
Haklısın evlilik bu sonuçta insan kendine çeki düzen vermiş olmalı. Yeni evli bir çiftin ilk zamanları cicim aylarıdır, daha 1,5 ay olmuşken depresif, trip havalarında veya modu düşük dolaşıyorsa bu normal değil. Sosyal medyaya fotoğraf koyma konusunda kendi fotoğrafını koyması gayet doğal ancak bunu yaparken en azından sana söylemeliydi diye düşünüyorum.
Çok haklısınız çok dogru söylediniz , Yani bir insan yeni evliyse twitterda spor paylaşır siyaset falan paylaşır demi bu hep dramking yani
Tartışmak asla çözüm değildir. Ilımlı bir haldeyken güzelce konuşun. merak ettiklerinizi sorun ve sorduklarınızı geçiştirmesine izin vermeyin. Tepkilerinden bi fikre mutlaka varacaksınızdır. Buna görede alınması yolu izlersiniz. Umarım sonu güzel olur ancak aksi olursa henüz 1.5 olmuşken yolunuza bakın. Aksi halde nasıl olsa düzelir diye ömrünüzü heba etmeyin.
Teşekkürler sagolun😇😊
Rica ederim her şey gönlünüzce olsun ☺️
öldürüldümü eşin
Bu gidişle ben öldürcem😅
eli ayağı rahat dursun bence sanada yazık
Ne iş bu derdin ne acaba niye paylaşırki yani
birinin kötüyorum yapmış veya ifşa etmiştir
Ne anlamadım
sosyal mediada birini üzmüş
Birinimi üzmüş
muhtemelen birne yanlış yapmıştır
Abla naptın benim manitada yapıyo aynısını