Hiçbir genetik hastalığım yok, ailemde ya da soy ağacında beyni aynı olan var mıdır? Bipolar bozukluk beyin hastalığı olan hastalık diye biliyorum. Çocuk doğurmak çok saçma olur mu? Doğuştan böyle değildim sinir krizi yüzünden hasta oldum.. Bipolar bozukluk hastalığını yendim çocuk yapmak saçma olur mu?
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bence olmaz ya , ki öyle bir şüphen varsa psikoloğa gitmende fayda var
Doğuştan hasta değildim beyin travması vardı kafam taşa çok hızlı çarptı yere düştüm beynim çok zarar gördü yaşım çok küçüktü ilkokul 6. sınıftım eskiden. Bana çok zorba davrandı okuldaki çocuklar psikolojim bozuldu majör depresif bipolar hastası oldum ama iyileştim. Kafam da çok ağır travma vardı beynim etkilendi
dediğim gibi Psikoloğa gitmende fayda var emin ol sana çok iyi gelecek. geçmiş olsun. Yeni hobiler edinmeni tavsiye ederim
Abla sana çok teşekkür ediyorum aslında 2005-2006 doğumluyum yaşım çok küçüktü 4. kattan yere düşmek ile eşdeğer acı çektim kulağım kapandı etrafı duymuyordum nefes almıyordum gözlerim kararıyordu etrafı görmüyordum saniyeler içinde bayıldım soğuk su döktüler kolumdan tuttular uyanınca etrafa baktım neredeyim ben dedim bayıldın dediler seni yerden kaldırdık dediler 10 dakika baygındım. Beyin mr çekildi ' çok ağır beyin travması ' yazıyordu. Beynim çok zarar gördü bipolar bozukluk hastalığını tamamen yendim sadece ilaç içiyorum.. birde Ekim 2015 tarihinde aşırı kan kaybım oldu çok fazla kan kaybettim duvarlara yerlere kan sıçrıyordu üstümde beyaz tişört çok kan vardı koluma ve üstüme kan geldi.. cam parçası sağ elimdeki yüzük parmağını çok derin kesti damarım ve uzvum koptu. Damar tamamen koptu uzvum azıcık koptu doktora gittim damarın tamamen koptuğunu öğrendim sinirler ve uzvum da kopmuş.. çok teşekkür ediyorum 🌷🌷🌷
hayatı ağır geçirmşsin belli ki ama hayata tutunman bir mucize. ben 19 yaşındayım ve senin yaşadıklarını yaşamamışımdır belki ama tavsiyem yeni bir hobi edin ve hayatının merkezine koy. onda en iyisi olmak için mücadele et. kafana hiçbir şeyi takma emin ol hayat sürprizlerle dolu🤠🤠
🌷☕☕ Geçmişimi ve bebekliğimi unuttum beynim de travma olunca.. hafızam kısmen silindi. bebekliğimi hiç hatırlamıyorum. birde bunu diyeceğim ben geçen gün tavuk döner yedim bayat ve zehirli olduğunu sonra öğrenmiştim. . onlarca tane ilaç yazıldı yeri geldi hastanede serum takıldı.. ilaçlarımı içtim ve iyileştim iyileşmeden önce cuma gecesi ölümden döndüm. Kanatları olan melekler vardı bedenimi terk ettim yukarı da cennet kapısı vardı yaşamak istiyorum dedim
İlk önce karanlıkta yattım bilincim açıktı kulağıma peş peşe her saniye doğa sesleri gelmişti.. rüya değildi ölmek üzereydim.. sonra lambayı açtım sol tarafta yattım gözlerimi kapattım uyumak istedim birden bire gözlerim kapalı olmasına rağmen uyuyan bedenimi gördüm sol elim hareket ediyordu ruhum çıkıyordu.. ruhum yukarıya doğru çıktı inanılmaz mutluluk yaşadım.. yinede yaşamak istedim cennet kapısında durunca bilincim kapandı ve uyudum gökyüzüne yükseldim bir genç kızın saçına ikinci kez dokununca son anda geri döndüm ' zamanın gelmedi rızkın bitmedi ' denildi o an bilincim kapandı sabah saat 6 gibi uykudan uyandım..
Aslında rahatsızlığı yendiğine göre tecrübelisin rahat olman gerekli diye düşünüyorum
Bipolar yenilebilen bir hastalık mıydı ki
Ben de yendim genetik risk var
Realx ol