Merhaba, her konuda fikri olan sevgili dünya vatandaşları, ateş düşürücü iğne olmama rağmen 38.7 ila 39.0 arasında dönen ateş için evde yapabileceğim bir şey var mı

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba, her konuda fikri olan sevgili dünya vatandaşları, ateş düşürücü iğne olmama rağmen 38.7 ila 39.0 arasında dönen ateş için evde yapabileceğim bir şey var mı

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Atesi neden dusurmeye calisiyorsun ki? Atesi vucudun iyilestirme sisteminin bir parcasidir vucuttaki. hastalikla basedebilmek icin ates yukselir. Ve aslinda tehlikeli olan sey ateşin kendisi degildir vucut atesi yani vucut isisini arttirmaya calisirken eger zorlanirsa kucuk cocuklarda havale dedigimiz olaya yol acabilir bu sebeple vucut isi arttirirken yani üşüme hissi geldiginde ısınmaya yardimci olmaliyiz disardan suyla veya ustumuzu. acarak. fiziksel. mudahalelerle sogutmaya calismamaliyiz ates ciktiktan sonra terleme. yani. soguma baslarsa (sicaklariz uşumeyiz ordan anlariz) o zaman ustumuzu acabiliriz. Bunlarin disinda 39. derece atesin cocuklar dahil. kimseye bir zarari olmaz 41 derwce ve ustu risk teskil etmeye baslar
Niye düşürmeye çalışıyom biliyon mu, Baş ağrısı üşüme, titreme gibi belirtilerin ortadan kalkması için 39 derecede dehidrasyon başlar 40 acil tıbbi durum gerektirir. yerinizde olsam hayatta kalmak için bilgilerinize güvenmezdim
Yerimde olsan tıbbi bilgilerime cok guvenirdim. Yerimde olmadigin icin sen guvenmiyorsun. O senin kararin tabi. Ama en azindan okuyup guvenecek olanlari bilgilendirmis oldum. Sana da acil sifalar dilerim.
Soğuk duş ve akıl dağıtmaca... Yani aklını dağıtman ve hareket halinde olman önemli ne ağır iş yap ne de sadece yat
birazdan kredi kartı borçlarımı düşünürek aklımı dağıtırım hareketi de bi şekil çözeriz :D
Mannyak olmaz öyle shdjflg
Güzel bir akıl dağıtmadan bahsediyorum moralin yerine gelmeli
Ilık duş ve pamuklarla koltuk altına başına soğuk kompresler yapabilirsin
Buzlu suya pamukları batır ayak altlarına ve kol altlarına koy dönüşümlü değiştir ısındıkça. Sirkeli su ile ılık duş al ateş düşürücü ilaç al mutlaka ve vişne suyu da düşürür yoğurt da başına da sirkeli suya bandırılmış bez koyabilirsin geçmiş olsun
Soğuk suyla duş almalısın
Soğuk duş al koltuk altlarına soğuk ıslak bez koy
Geçmiş olsun 🥹
teşekkürler teşekkrülerrr
Acile gitmek
Acilden geldim abaam
İlmim tükendi
Geçmiş olsun doktora git
Calpol veya parol iç