İsteyeni istesem internetten tanışmıştık işte ona ne kadar güveneceğim ya duygularımla oynarsa zaten bu teşhis konulması da birini sevmiştim yıllar önce o terk edince bende bu hastalık oluştu mesela evlilik düşünüyorum ve tedavi oluyorum tedavim de iyi sonuç verdi zaten doktor iğnemi de keseceğini söylemişti
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bişey sorabilir miyim ne farklı yani sende ne oluyor bu bipolar sana etkisi ne
Sadece 2020 yılında ve 2023 yılında bir kere atak gecirmistim o kadar
Ne oldu yani ne atağı noluyor atak geçirince onu merak ettim kbma
2020 yılında işten cikarildim borcum varken ve eski sevgilim terk etti sebebi yokken 2020 yılında ise bu şeyle kafaya taka taka hastalandım ailem zarar verecek insanlar bana zarar verecek düşüncesine girdim ama bütün doktorlar gördü beni kaç kere hastane de yattım depresyon teşhisi konuldu sonra 2023 yılında babamdan şiddet gördüm telefona çok bakıyorum diye sonra bende evden kaçınca şiddet görüp o zamanda hastaneye yatirildim o teşhisi başka doktor koydu başka hastanede olay bu
Geçmiş olsun canım be hayat herkes için zor herkes aynı tepkiyi veremiyor narin bir insansın belli o yüzden düzgün birini seçmeni öneririm en az 6 ay tanı bir insanı insanlar 6 ay saklarlar karakterlerini
Nerden Bulcam işte adam akıllı birini bilmiyorum defalarca terk edildim hep bu durumu kafaya taka taka hasta oldum işte şimdi ise takmiyorum biri gitse bile umrumda olmuyor mesela
Ben varım dicem herkes farklı kafada güvenim yok benimde kimseye biri yuzunden kullanıldıktan sonra insan evladına güvenemiyorum
Evet guvenilmiyor benim güvenim çok sarsıldı yani hep karşıma aynı kişiler çıktı mesela ya yatağa atma pesindeler ya başka bir şey zaten 6 yaşında tacize uğradım o 2023 yılında ise tecavüz oldu kimse de inanmadı bana bütün psikolojim alt üst oldu yaşadıklarım çok zor şeyler atlattım ben mesela defalarca o psikiyatri hastanelerinde yattim 2020 yıldan 2023 yılına kadar o hastalarla neler çektim neler mesela zor benim durumu başka biri yasamis olsa dayanamazdi
Allah kişiye göre veriyor ya sınavı zaten o yüzden iyi ki varsın
Teşekkür ederim
Rica ederim görüşmek üzere
akisina birak