Merhaba arkadaşlar 2 ay önce kanal tedavisi ettirdiğim kistli dişim vardı çektirdim ve sonra alveolit olmuştum onu hallettirdim bu kez de gingivit (diş eti büyümesi) diye bir şey oldu bu da şiddetli ağrı yapıyor 2 gündür ağrı kesici içtim majezik arveles tanflex gargara kullandım tuzlu su gargarası yaptım ama geçmiyor geçse bile 15 dk sonra geri başlıyor önerebileceğiniz bir şey var mı sabah dişçiye gideceğim ama ağrı dayanılmaz
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tuzlu suyla gargara yapabilirsiniz ağrıyan bölgeye sarımsak koyabilirsiniz çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Rica ederim
Abes bişey ama açık bi tekel bul rakı al gargara yap
Onu dün kullandım ama etki etmedi
Alkol uyuşturur normalde de sen direk içtinmi naptın
İçtim de gargara yapıp tükğrdüm de sonra uyuya kalmışım 🫠
😅 ikili şekildede olmadıysa yani ama en azından uyuyanilmişsin zaten komple ağrıyı kesmez bi iki saat rahat ettirir
Ne çekiyoruz bu dişlerden yaaa
27 yaşındayım hayatımda dişçiye gitmedim bu sene dişciden çıkmıyorum yok taşıymış yok çürük var dolgusuymuş 1.5 aydır hassasiyet bitirdi benide
Diş gerçekten sıkıntı
Sizede çok geçmiş olsun yani hayırlısı olsun
Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun inşallah
Amin rica ederim
Nasıl oldun
Gayet iyi şu an ağrı yok çekip implant yapılacak
İyi bari sevindim geçmiş olsun
Ağrıyan bölgeye peçeteye sarılı buz ile tampon, çay bardağının altını kaplayacak kadar tuz ve ılık su karışımıyla gargara
Yaptım maalesef geçiyor ama 10 15 dk sonra gene başlıyor
Acile gitme imkanınız varsa acil doktoruna diş ağrısı için ağrı kesici talep edin, düşündüğüm ilacı yaparlarsa 12 saat sıfır ağrı
Siz doktor musunuz?
Acil klinik arıyorum şu an ama hepside çok uzak arabamda bozuk
Hayır, sadece aynı gün 8 diş implant yapmış birine refakat ettim, söylediklerimin hepsi diş doktorumun tavsiyeleriydi, bende size tavsiye ettim
Ay neler çekiyoruz bu dişlerden ya mecbur şimdi gideceğim geciktirmeye gelmez
Herhangi bir devlet hastanesi acili bu konuda yardımcı olurlar. Sabah polikliniğe gideceğinizi, fakat şu an dayanılmaz bir acı yaşadığınızı söylerseniz benim söylediğim iğreneyi yaparlar
Mersinde devlet diş hastaneleri kapalı o yüzden kliniğe gideceğim
Direkt devlet hastanesi acili, ya da üniversite araştırma hastaneleri acili de aynı ilacı yapar. Özellikle diş kliniği veya diş hastanesi olmak zorunda değil
Uzaklar işte bayağı devlet te çok bekletiyor saatlerce üniversitede sevmiyorum çok kötü
O halde en yakın tekele gidip rakı alıp ağzınızda bekletin
Dün denedim onu gargara yaptım tülürdğm ayrıyetten içtim de sonradan uyuya kaldım sızdım
Bugün de aynı metod ile devam o halde
Evet devam😂
Gittim zaten hallettiler
Çok geçmiş olsun😊😊😊
Teşekkür ederim sağol🙏😊
Tuzlu suyla gargara
Yaptım 10 15 dk sonra geri başlıyor
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Nasıl oldun
Dişçiye gittim temizlendi biraz rahatladım
Sevindim