çürük bir dişim var ana diş doktora git diceksiniz ama saat geç oldu hem haftasonu bakmıyorlar özelede gidemem
evde diş ağrısını geçirecek çözüm biliyor musunuz?
evde diş ağrısını geçirecek çözüm biliyor musunuz?
ben genelde evde vermidon varsa dörde bölüp Bir parçasını çürük yere koyuyorum o bölgede eridikçe agrısını alıyor geçici Bir süreligine, herhangi Bir agrı kesicide olabilir tabi :)
Agrı kesici yok mu..en kestirmesi o..sende ùsenme.git nobetci eczaneye:)
Hahah.ay valla onu gormedim.:))
Nöbetçi eczane bul git oraya alfoxil ilacı al bu ilaç diş hekimlerinin çürük diş için verdiği bir ilaç ağrıyı keser başıma daha önceden geldiği için söylüyorum ama eczacıya yine de sor.
Pamuga kolanya dök ve agrıyan dşinin üzerine koy bir süreısır
Veya bir bardak suya üçdört damla kolonya damlat iç.
Kolonyayı fondip edersen tabi eder. Eser miktarda kullanırsan hiçbirşey olmaz
Cevap
17Cevap
Arveles kullanıyordum etkili br ilac. brde ılık sirkeyi agzımda braz bekletip atıyordum oda etkiliydi
Gerçi üstünden zaman geçmiş ama kekik yağı birebirdir
2 tane parol ıc benımde 20 lik dısım agrıyınca oyle yapıyorum haftaya cumaya cektırcem ınsallah randevuyu o zamana verdı alçak doktor :)
sirkeyi ağzına biraz tutarsan ağrısını dindirebilir.
zeytin çekirdeğini oraya koy ve hafifçe dişini orda sık faydası var ama bastığın zaman kadar
karanfil çiğne , dişine yakın diş etine bastırarak em.
en basiti ağrıkesici ilaç alacaksın.. yoksa duramazsın başına vurur ağrı uyuyamazsında..
git iyi bir paça iç parada öderken baya kuru karanfil al ağrıdıkça at etkisi baya olur
işaret parmağınla ağrı nokasına bul ve hafifçe bastır.. bir süre sonra hafifleyecektir...
dişlerini fırçala ağrın geçecek
alkol kullanıyormusun bilmiyorum ama alkol işe yarıyor en azından sarhoş alınca ağrıyı falan anlamıyorsun
googleye yazsan bundan iyi
anason bas bulamazsan rakıyla gargara yap
rakıyla sen lafını demeden önce çalkaladımda sonra dişim boğazıma kadar ağrıdı çünkü çürük dişe rakıyla gargara yapınca kan dolaşımı hızlandığı için ağrı dahada azarmış ve aynen öyle olduda of apse yapan dişin ağrısını geçirir çürük diş değil daha ağrıyor internetten araştırmlr yaptım başka ne önerirsin
Gargara
Karanfil veya Karanfil yağı.
al bir pense, çek kurtul
allah sabır versin 10 sene diş ağrısı çektim seni en iyi ben anlarım, çare olarak bişey diyemeycem bir eczaneye falan git belki bir yardımları dokunur
alkol kullanıyorsan sarhoş olana kadar iç pek iyi fikir değil ama etkisi olabilir
rakı bas belki yarar
dişçiye git hemen yarın
açık tabiki
rakı dan ötesi yok
rakı:D
Biraz raki varsa pamukla bas gecer...
rakı var mırakı?
ağrıyor mu hala
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar