Hayatımda hiç lens takmadım, biraz da korkuyorum, gözlük mü daha mantıklı yoksa lens mi
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayatımda hiç lens takmadım, biraz da korkuyorum, gözlük mü daha mantıklı yoksa lens mi
Yıllardır lens takarım kafam çok rahat. On saniye tam çıkar tüm gün kafa rahat. İlk takmada o kadar zorlanmistim ki anlatamam. Ama alışınca Süper. Alırsan Lensmarket sitesine bak. Ben hep ordan aliyorum
Cevap
7Cevap
Gözüme bir şey sokuşturmaktan hoşlanmıyorum şahsen. Kendi adıma gözlük kullanmak daha rahat geliyor.
En sağlıklısı gözlük
Lens daha havalı olsa da gözlük sağlıklı
Lens daha iyi 5 yıldır kullanıyorum ama eve geldiğinde gözlük kullanmanı tavsiye ederim deneyimim bu yönde merak ettiğin bir şey var ise çekinmeden sorabilirsin 💕
öncelikle çok teşekkür ederim, Lens takmaya çalışırken gözümün arkasına kaçacakmış gibi hissediyorum ve korkuyorum. böyle bir şey yaşanabilir mi
İlk başlarda bende öyle hissediyordum ama öyle bir şey mümkün değil sadece siz uyurken gözünüzde unutursanız küçül bi ihtimal öyle bir şey olabilir ama onunda çözümü var hijyen açısından dikkatli olduğunuz sürece bir sıkıntı yaşamazsınız eğer elinle katmaya korkuyorsan aparatı var aynı tuvalet pompası gibi bir şey direkt gözünüzü açıyorsunuz eliniz ile diğeriyle sadece koyuyorsunuz direkt oturuyor zaten
teşekkür ederim içimi rahatlattınız
@wcfircasi LDPQÖDPWÖDĞWLDŞW
Ne demek ne zaman olursa olsun her zaman sorabilirsiniz 🫶
Gözlük daha mantıklı bence. Ben gözlük kullanıyorum
Lensi uyurken çıkarmayı unutursan sorun olur, gözlük önceliğin olsun
Kaç numara?
3 Derece Miyopum
Gözlük kullanabilirsin. Rahat.
Lens daha iyi bir görme keskinliği sağlar.
Günlük yaşamını gözlükle idame edebilirsin.
valla ben gözlük takıyom çünkü yakışıyo
gözlük takmaktan bıktım ya
göz<lık
Gözlük en mantıklısı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?