Travmalar da bir yere kadar, ben mutluyum ama depresifim de, aynı zamanda çok bunalıyorum, çabuk kızıyorum, bazen tükeniyorum, neden böyle oluyor?
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Travmalar da bir yere kadar, ben mutluyum ama depresifim de, aynı zamanda çok bunalıyorum, çabuk kızıyorum, bazen tükeniyorum, neden böyle oluyor?
Geçmişte insanlardan şartlı sevgi gördüğün için olabilir ve beyin bir kez kötü düşündü mü ardı arkası gelmiyor 10 saniye boyunca nefesini tut yaşama refleksi üzüntü refleksinden ağır basacak
Benim yaşadıklarım sevgisizlilkten daha kötüydü ne yazık ki ama olanlar hep vardı. Hiçbirşeyin yok olmasını beklemiyorum ama evliyim eşimle mutluyum ailemle belli sınırlar içerisinde görüşüyorum, benim için yeterli bir işe sahibim, eşimin ailesiyle de aram iyi. Yani şu an benim için hiçbir sorun yok somut olarak sadece biraz yoruluyorum. Ama ben sabah 9 gece 12 ye kadar bile çalışmış insanım yani şıanki tempo beni bu kadar yıpratamaz da tespit edemiyorum bir türlü. Sanırım toplumsal olaylar da beni çok kötü etkiliyor
Cevap
8Cevap
Mutlaka altında yatan nedenler vardır, sebepsiz hiçbir şey yoktur.
Bu mq ulkesinde akilli olmak kolay degil
Arada sırada olur böyle şeyler
Evet Oluyor.
Oluyor
evet hep oluyor
Bendede oluyor bazen
Regl olmuşsun
Hayır
Onu gösteriyor
Ben de aynıyım
olmuo bu aralar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?