Et yemiyorum, ve vücudum artık bunun eksikliğini hissetmeye başladı gerçekten. Alışmak istiyorum hep yemeye çalışıyorum ama olmuyor yine kendimi kusarken buluyorum. Bunları yemeye nasıl alışabilirim?
Cevabın nedir?
+1 yılçeğeri bende sevmiyorum acımsı bir tadı oldugu için ama çogu insan bayılarak yediginin şahidiyim ancak şu patatesle yapılan (küp şeklinde) arnavut cigeri onu birkere yemiştim hoşuma gitmişti, balıgın ızgarasını yemen lazım aslında veya tavugun haşlanma veya diger türleri kokuyu fazla hissettiriyor, ufak ufak atıştırmalarla alışmaya çalış başarabılırsın bakarsın sonra seversin.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇook teşekkürler
En İyi Cevaplar
Bunları baharatlarla tüketirsen kokusunu almazsın :)
16 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler özellikle ciğerin kokusu bitiriyor beni..
Soran+1 yılArtık öyle deniycem :)) ilk eig in benden olsun :D
Soran+1 yılRica ederim ^^
Gizli Üye(36-45)+1 yılbalığı fırında patates ve soğanla yaparsan çok lezzetli olur. tavuk sote tarzı yemekler yiyebilirsin. ciğere sıra gelince, tavuk ciğer çok lezzetlidir ondan başla ama istanbuldaysan kalple beraber satıyorlar. ondan tiksinebilirsin ete alışkın olmadığın için.
12 Yorumla
Soran+1 yılKalplemi ciddimisin
Cevap sahibi+1 yılevet korkuttum mu :/
Bence soslu sekilde pisirin, basemel sos olur salca sos olur falan ya da bunlarda olmuyorsa bence kucuk kucuk parcalayip makarnanin falan icine koyulabilir ya da salataya
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
40Cevap
+1 yılmesela ben yarı vejeteryanım bitek tavuk yiyebiliyorum. ciğer yiyebilmem için öldürmeleri lazım çok kötü kokusu ve tadı var. sana tavsiyem tavukla başla balığı alıştırarak az biraz ye başka bişeyede bulaşma. en pratik köfte ye onu yersin sanırım oda et sonuçta
12 Yorumla
Soran+1 yılKöfte yiyorum ama sadece evde yapınca, dün tavuk yiyim dedim yemez olaydım çiğnemeden yuttum
- +1 yıl
en temizi tavuk ufaktan bişeylerle karıştırarak alıştır kendini. benim gibi kırmızı et yiyemiyosan en kolay çözümü köfte. evde yapıp ye başka türlü olmaz
Ayni ben.. kucukken kurbandan tiksindirmisler buyuklerim saolsunlar.. zorlamayin kendinizi.. taaa tavugu pekmeze bandirip yemeye kadar denemedigim sey kalmadi... Bol bol kabak cekirdegi yesil mercimek gibi urunler tuketin.. netde bulabilirsiniz...
15 Yorumla
Soran+1 yılBenide kurbanda iğrendirdiler.. :(
Soran+1 yılYok ya ben ağzıma alamam görmeye bile dayanamıyorum :D kokusu bile kötü..
Soran+1 yılHıım
+1 yılÖnce et ve tavuk sulu yemekler ye. sebze yemeklerinin içine küçük küçük, azar azar et koymaya başla. Balık, tavuk bunları da aynı şekilde fırın yemeklerinde kullan. Azar azar başla zaten çok yemek çok faydalı oluyor anlamına gelmiyor:)
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim. Umarım başarabilirsin:)
Soran+1 yıl=))
+1 yılciğeri çok ince bir şekilde doğra, suya at beklesinler yıka güzelce, tuzunu falan at, sonra una bula her tarafını, çok kızgın yağda 2 dk kızart 10 numara olur o, bulanmaz miden, seversin kesin
116 Yorumla- +1 yıl
zarını almayı unutma ama :D çıkıyo zaten bir yerden başladın mı soyuluveriyo
Soran+1 yılHiçbirşey anlamadım anneme anlatırım bunu :D
- +1 yıl
beceriksiz şey seni :D
Soran+1 yılDaha bugün zeytinli poğaça yaptım çokta güzel oldu terbiyesiz !
- +1 yıl
ben küçükken yapıyodum zeytinli poğaçayı :p sensin terbiyesiz !!
Soran+1 yılDelinin zoruna bak be git defol benim poğaçalarımı kızdırıyorsun.
- +1 yıl
poğaçalarını mı kızdırıyorum :D yapmam ben öyle şeyler ya, kızamaz hiç bir poğaça bana :D
Soran+1 yılPamuk gibiydiler oysaki, sinirlendirdin.
- +1 yıl
ben de istiyorum pamuk gibi poğaçalardan :D çok beğendiğimi söyler affettiririm belki kendimi :D belki de iğrenç olmuş derim ama belli olmaz sağım solum :p
Soran+1 yılZıkkım ye böğğ
- +1 yıl
demi bence de :D her türlü iyidir senin poğaçalardan :p
- +1 yıl
suratsız olduğun içindir !!! daha durmam giderim !
Soran+1 yılDefol !
- +1 yıl
tamam tamam defoluyorum hemen :D iyi geceler hadi
Soran+1 yılSanada -,-
Sağlık konusunda 2b cevap paylaştı. bu saydıklarını bana mılyar verseler yıyemem yanlıslıkla yersem bıttıgımın resmıdır
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende ya :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılfast foot yemiyonmu hamburger falan :D ço lezztli ya nasıl yemiyosunuz hayret ediyorum size. Bende et düşkünü değilim zaten en sevdiğim tavuk eti. Pastırma ımm leziz.
11 Yorumla
Soran+1 yılYok onları hiçc yiyemiyorum
Baharat kullanırsın. Ama ciğer konusunda ben de senin gibiyim. Onu baharat ile de yiyemiyorum. En iyisi yeme yaa! Salla gitsin. Ama balık muazzamdır. Eğer kokusu seni bozuyorsa balık + üzeri limon + soğan + mısır ekmeği. Yeme de yanında yat. ;)
10 Yorumlabunlar 'daki besinleri sebzeler den de alabilirsin ki ne eksikliği bu.
15 Yorumla
Soran+1 yılDemi vitamin protein hepsi
Soran+1 yılAma saydıklarınıda sevmiyorum birtek sütü seviyorum ve yeşil mercimeği. Ama sevgili doktorumun 2 hafta yeşil mercimek yedirtmesiyle ondanda soğudum.
Soran+1 yılŞükürler olsun -______-
aslında ilk olarak balıktan başlıyabilirsin sonra tavuık cigerr biraz ağır gelebilir ama oda bence yemelisin hayatın zevkli şeylerinden birisi ettir balıktır ama özellikle et :) :)
10 Yorumla
+1 yılÇok severim her gün ciğer yediğim oldu bıkmadım:) Balık tavuk vazgeçilmezim😊
Etçilim😁11 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel :)
+1 yılsoslarla deneyebilirsin. onun tadından nefret ediyorsan eğer kokusunu dahi sindirecek baharatlar soslarla yiyebilirsin.
10 Yorumla
+1 yılBalık ve tavuk severim ama ciğerin kokusunu aldığım an ölüyorum ya berbat bişey
10 Yorumla
+1 yılonlar yenmez miiii :D baharat kullan, yanında içecek kullan. vücudun onlara mutlak ihtiyacı var tüketmelisin
10 Yorumladeneyerek (: öyle sıkıntım yok ama olsaydı eğer ne biliyim saçma gelebilir ama ketcap sevıyosam ustune ketcap sıkarım bişiler eklerım igrenc bir goruntude çıksa sevdigim seylerı koyarım arasına (:
10 YorumlaIyi bir resturana gitcen ciger icin bol kimyon aci biber durum yapip yiuecen. Balik ayri bir is zaten hafif sarimsakli limon ve az salca kavurup zaytin yagi ile karistirip baligin ustune dokecen ve en onemlisi istahli biri oturup yiyecen
11 Yorumla
+1 yıl2 gn takıl bana vejeteryan kuzenimi bile et obur yaptıysam senide yaparım
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yaptın
- +1 yıl
özel soslarla hazırladığım etlerin tadını çok sevdi :)
bendede aynı sorun var :( çocukluğumdan beri özellikle et ve tavuk kokusundan tiksinirim. aynı sofraya bile oturmam. yemeğimi bazı zamanlar odamda yerim. şaka gibi ama öyle :)
dana kıymadan köfte, lahmacun, İzmir köfte veya sulu köfte yemeği yerim. ama sadece et tavuk yemedim hiç.
hamsi yemiştim oda 2 3 tane yani, ondan sonra baba sofradan kaçar :)
yetti artık çareee bulun bu ete nasıl alışılır. :)00 YorumlaYemeyeceksin tadacaksin. Yavaş yavaş acken mideni alistiracaksin küçük bikac lokma ile. Olmadi muadil gıdalar var etsiz olmaz.
10 YorumlaÖnce tavuga alismayi dene. Haslamasiyla baslayabilidsin bence.
10 YorumlaTavukla cigeri yemesen de olur ama balik cok faydali ve lezzetlidir.
11 Yorumla
+1 yılSen naptin ya :D
Bunlari karsilayacak baska yiyecekler tuket10 Yorumla
+1 yılköfteyı evde kendın yaparsan bu harçlara batırarak. yıyebırsn bu sekılde az az et yemeye baslayan bırısını tanıyorum
10 Yorumla- Sağlık konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yıloff ciger yapcaktım demin. annem makarna yapmış çöpe gitmesin makarna diye fedakarlık yaptım cigerden vazgeçtim :/ yaram var
10 Yorumla İyi bir yerde filan yemeyi dene ilk kez yiyceksen bilmem aklıma başka bişey gelmedi :D
10 Yorumla
+1 yılkanadı mangalda, balığı rakıyla :)), ciğeri ac ken ye :)
11 YorumlaSağlık konusunda 2b cevap paylaştı. Kıyma, büftek, pirzola yiyebiliyor musun?
11 Yorumla
Soran+1 yılKıyma yiyorum
+1 yılküçüklükten gelen bir tiksinti mi sorun nedir?
13 Yorumla
Soran+1 yılKüçükken babamlar önümde kurban kesmişlerdi
- +1 yıl
hmm anladım. o yüzden çocuklara göstermeyin falan diyorlar. ben çok caniymişi demek ki. bir şey olmamıştı
Soran+1 yılManyak :D
+1 yılBiraz zorla kendini az az yemeye çalış. bende önceden ıspanak sewmezdim şu an çok sewiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYiyip kusmaya devam et bir süre sonra mide kabuleniyor
10 Yorumla
+1 yılVejeteryan olmak güzel <3
112 Yorumla
Soran+1 yılVejeteryan demekte züppe gibi duruyor ya..
- +1 yıl
Kendi adıma konuştum. Züppe miyim ben.
Soran+1 yılEvet -,-
- +1 yıl
Kırıcı ve kaba bir insansınız hanımefendi. Şahsen ben gayet efendi bir insan olduğumu düşünmekte ve de diğer insanlarında bu düşünce ve çerçevesinde tanımasını temenni etmekteyimdir. Dilemeseniz dahi dileki özrünüzü kabul etmekteyim.
Soran+1 yılHı slk hıı
- +1 yıl
Hakaretler bir insanın karakteristik özelliklerinin zayıflamasıyla sonuçlanan çok elem bir durumdur ki merhemi güzel sözdür am*k.
Soran+1 yılAhaha güldüm tm.
- +1 yıl
Am*k kötü söz değil bir dile geliş biçimidir yok ise ben saygı ve sevgiden vazgeçmem la.
Soran+1 yılAnlamadım :(
- +1 yıl
Her şeyi anladıysan bir bunu anlama :D bir şey kaybetmezsin ki anlatan insan (insan dedim ama) ben isem.
Soran+1 yılBırak kovayı sal gitsin =\
- +1 yıl
Peki madem öyle diyorsun.
Sağlık konusunda 2,8b cevap paylaştı. Alışmak gerekmez.. ben severim zaten:)
10 YorumlaBol sos kullanacaksin
11 Yorumla
+1 yılAç kalınarak çok aç..
10 Yorumlaoooo en sevdiklerim. D
10 YorumlaBen balığı çok severim *-*
10 YorumlaValla bilmiomda hepsini yerim ben
10 Yorumla
+1 yılEtçilgillerden olduğum için 7/24 ver yerim😎
10 YorumlaSağlık konusunda 598 cevap paylaştı. genelede kızartma olarak tüketmeye bak
10 YorumlaCiğer yeme zaten iğrenç, tavuk ye yeter.
20 Yorumlaazar azar ye bacım. d alışırsın acılırsın
10 Yorumla
+1 yılHayatımin Olmazsa Olmazlari Bunlar..
10 Yorumlayiyerek zamanla alışırsın.
10 Yorumlayıyerek :D cok basıtt
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEt sevilmez mi ya yok artik
10 YorumlaSoya var :-)
14 Yorumla
Soran+1 yılOnunlamı yiyim?
- +1 yıl
Tavuk sıkıcı soya sosu ve baharatlarla senlendirebilirsin aldığın tavugunda daha dorusu yiyeceklerin kaliteside onemli ilk baslarda haslanmis tavuk gousude olabilir balik soslari yapabilirsin ama nasil balik yagli baliklari yeme mesele yagsiz somon al kuyruk kismindan onu limon ve zeytinyag ve birazda kekikle harmanla ertesi gun yagsiz tavada kisik atesde pisir guzel bol limonlu bir salata yap :-)
Soran+1 yılTeşekkürler
Sağlık konusunda 825 cevap paylaştı. Gel avlanalım yersin
17 Yorumla
Soran+1 yılAvlanalımmı bana uyar, ama boool ağaçlarıvolan bir ormana gitmek şartıyla :(
Soran+1 yılBeni bir ormana salsalar ben eti çiğde yerim, yeterki bir ormana bıraksınlar beni kitaplarımla birlikte -__-
Soran+1 yılBatırdın
Soran+1 yılYanlışın var :)
ben cıgere alısamadım bı turlu :9
10 YorumlaYemekle
10 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!